Μεθοδεύσεις Ολυμπιακού να γίνει ο τελικός στο Καραϊσκάκη!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από τώρα τις... γνωστές πρακτικές

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη τις μεθοδεύσεις ενόψει του τελικού Κυπέλλου!

Μόλις χθες πάρθηκε η πρόκριση από ΑΕΚ και Ολυμπιακό και φυσικά οι Πειραιώτες δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν τις γνωστές μεθοδεύσεις τους για να γίνει… όποτε θέλουν, όπου… θέλουν ο τελικός του Κυπέλλου.

Είχαν προβλήμα με τις ημερομηνίες των αγώνων ελέω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και κατά πάσα πιθανότητα ο τελικός δεν θα γίνει το Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου, αλλά νωρίτερα. Πιθανότατα το Σάββατο 25 Ιουλίου. Ωστόσο, το ζήτημα που θα απασχολήσει για ακόμα μια χρονιά τον τελικό είναι η έδρα που θα διεξαχθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν για να γίνει στο Καραϊσκάκη γιατί είναι… ποδοσφαιρικό γήπεδο με ωραίο χορτάρι όπως λένε δεξιά και αριστερά, αλλά στην ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να το δεχθούν επουδενί. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει εύκολα την συγκατάθεσή του για τελικό στο ΟΑΚΑ παρότι είναι το μεγαλύτερο και πιο ασφαλές γήπεδο από όλες τις απόψεις, ακόμη και δίχως παρουσία φιλάθλων.

Οσον αφορά την προκήρυξη του τελικού Κυπέλλου αναφορικά με την έδρα τονίζει ότι: «Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, ήτοι σε γήπεδο που δεν αποτελεί την έδρα καμίας από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν σ΄ αυτόν και το οποίο θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Η Ε.Π.Ο. επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία».

Ετσι, για να οριστεί ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ ή το Καραϊσκάκη θα πρέπει να συναινέσουν και οι δύο φιναλίστ. Δύσκολο…

Η ατάκα του Γαβριηλίδη για το ΟΑΚΑ

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Μάνος Γαβριηλίδης είχε πει πως ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ, εκτός κι αν στον τελικό βρίσκονται ΠΑΟΚ και Άρης.

Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, εκτός από το ΠΑΟΚ-Αρης, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, και πάντα με κόσμο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός», είχε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X