Ματιέ: Ανακοίνωσε ότι κρεμά τα παπούτσια του

Ματιέ: Ανακοίνωσε ότι κρεμά τα παπούτσια του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος εποχής για τον Ζερεμί Ματιέ, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά το νέο σοβαρό του τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.

Ο Ματιέ έπαιξε σε Σοσό, Τουλούζ, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, μέτρησε 582 συμμετοχές και 39 γκολ, ενώ χρίστηκε πέντε φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας. Το 2015 κατέκτησε το τρεμπλ με τους Καταλανούς.

“Νόμιζα ότι θα τερματίσω την καριέρα μου με άλλο τρόπο, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Τραυματίστηκα σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) το πρωί σε μία μονομαχία. Ήθελα τόσο πολύ να τελειώσω την καριέρα μου μέσα στο γήπεδο, αλλά η μοίρα αποφάσισε διαφορετικά.

Τέλος πάντων, πέρασα 19 χρόνια ζώντας τη ζωή μου με έντονο πάθος, σκαμπανεβάσματα, χαρά και δάκρυα, νίκες, ήττες και απίστευτα τρόπαια. Διασκέδασα πολύ, κάνοντας αυτό που μου αρέσει και πάντα θα το κάνω”, ανέφερε ο Γάλλος αμυντικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X