Φανή Χαλκιά: «Είχα δουλέψει σερβιτόρα στα μπουζούκια που τραγουδούσε ο Ρόκκος και το έκρυβα»

Φανή Χαλκιά: «Είχα δουλέψει σερβιτόρα στα μπουζούκια που τραγουδούσε ο Ρόκκος και το έκρυβα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Το πιο δύσκολο στην καριέρα μου ήταν να πάρω απόφαση να ξαναρχίσω αθλητισμό το 2002. Το “παλτό” που “έτρωγα” που δούλευα και γυμναζόμουν και κοιμόμουν δυο ώρες για να μπορέσω να αντεπεξέλθω οικονομικά. Δούλευα κρυφά από τον προπονητή μου. Έχω δουλέψει σε μπουζούκια. Έχω δουλέψει σέρβις στον Στέλιο Ρόκκο “100 χρόνια πριν”. Το ξέρει ο Στέλιος, γελάμε πάρα πολύ», είπε η Φανή Χαλκιά στο Πρωινό.

«Γενικά παίρνω πολλά κιλά στις εγκυμοσύνες, δεν προσέχω. Στον Πέτρο είχα πάρει 32 και στον Κωνσταντίνο 20. Στην τελευταία εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 κιλά, ήμουν φανταστικά και έρχεται η καραντίνα και παίρνω συν 6. Το μωρό είναι πολύ ήσυχο. Έπινε γάλα και κοιμόταν και έτσι ο μεγάλος μου γιος το είχε λίγο σαν κούκλα στην αρχή» ανέφερε μεταξύ άλλων η Φανή Χαλκιά.

Η ίδια αποκάλυψε πως η μητέρα της «δεν μου το είχε να κάνω δύο παιδιά, είχε ξεκινήσει να μου λέει “κάνε ένα παιδί” και της έλεγα “κάνε εσύ”».

«Με τον άντρα μου είμαστε λίγο καιρό μαζί για όλα αυτά που έχουμε κάνει και τα παιδιά. Νομίζω τον χειμώνα που μας έρχεται να κλείσουμε 3 χρόνια. Έμεινα έγκυος πάρα πολύ γρήγορα, οπότε όταν κλείσαμε χρόνο είχαμε ένα παιδί που ήταν 3 μηνών. Δεν έχουμε προλάβει να παντρευτούμε. Μου έχει κάνει πρόταση, έχω δεχτεί. Μου την έκανε την πρώτη Πρωτοχρονιά που ήμασταν μαζί, που είχαμε ήδη παιδί βέβαια» είπε η Φανή Χαλκιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X