Σάσα: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, συγγνώμη» (ΦΩΤΟ)

Σάσα: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, συγγνώμη» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μετά τη... σιγουριά για πρόκριση στον τελικό ήρθαν οι συγγνώμες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν παιχνίδι της δεκαετίας για τον οργανισμό του Άρη και πολλές φορές οι άνθρωποι των «κίτρινων» έφτιαξαν… κλίμα και έβγαζαν μια βεβαιότητα για πρόκριση στον τελικό. Ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει τον… Λιβάγια.

Πλέον, παίκτες και προπονητές του Άρη τα.. μαζεύουν.

Ο Λούκας Σάσα, με ανάρτηση του στα social media ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του Άρη για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου και πρόσθεσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του τα έδωσαν όλα για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Αν καταλαβαίνω; Οχι. Είναι πολλά τα “αν” μέσα στο μυαλό μας. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, είμαστε πολύ απογοητευμένοι για το παιχνίδι. Παλέψαμε μέχρι τέλους και είμαι περήφανος για αυτήν την ομάδα. Παρά τα πολλά προβλήματα γύρω μας, συνεχίζουμε να παλεύουμε και να κάνουμε το καλύτερο για τον Άρη. Δυστυχώς σήμερα (σ.σ. χθες) αυτό δεν ήταν αρκετό, για αυτό συγγνώμη από τον κόσμο που πίστεψε σε εμάς. Vamos Άρης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X