Σάσα: «Το γκολ του Λιβάγια στις καθυστερήσεις ήταν... γροθιά»

Σάσα: «Το γκολ του Λιβάγια στις καθυστερήσεις ήταν... γροθιά»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης του Άρη για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκας Σάσα, μίλησε για τον αποκλεισμό του Άρη από την ΑΕΚ ο οποίος κρίθηκε στις καθυστερήσεις, τονίζοντας πως η ομάδα του τα έδωσε όλα για να βρεθεί στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Αν είχαμε ακόμα 30 λεπτά θα συνεχίζαμε να τρέχουμε… Τα δώσαμε όλα, προσπαθήσαμε, παλέψαμε, όλοι ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς η ατυχία στο τελευταίο λεπτό χτύπησε την πόρτα μας, δεν μπορέσαμε να το αλλάξουμε».

Για το τι σκέφτηκε στα γκολ του Άρη και απάντησε: «Η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη επιθετικά, έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλά, σκοράραμε όμως στο ξεκίνημα του β’ μέρους και πήραμε αυτοπεποίθηση. Βάλαμε και το δεύτερο γκολ και εκεί νιώσαμε ότι είμαστε πολύ κοντά, αλλά δεχθήκαμε αυτό το γκολ στο φινάλε και το πληρώσαμε. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Σωματικά δείξαμε ότι είμαστε σε καλύτερο σημείο από την ΑΕΚ. Ψυχολογικά ήταν σαν μια γροθιά που μας έριξε νοκ άουτ το γκολ στο φινάλε του αγώνα. Δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε μετά από αυτό το γκολ»

Για το μέλλον του: «Είναι δύσκολο να σκεφτώ τώρα το μέλλον μου. Μόλις χάσαμε έναν ημιτελικό, έχουμε κι άλλα ματς να παίξουμε, έχω συμβόλαιο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος, όταν τελειώσει η σεζόν θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X