Σε δομή φιλοξενίας προσωρινά η 10χρονη και το μικρότερο αδερφάκι της

Σε δομή φιλοξενίας προσωρινά η 10χρονη και το μικρότερο αδερφάκι της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε, ύστερα από 10ημερη παραμονή σε νοσοκομείο, η ανήλικη που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Οπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές.

Η παραμονή θα είναι προσωρινή.

O συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, κατήγγειλε παρέμβαση επώνυμου επιχειρηματία στην υπόθεση αρπαγής. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον συνήγορο της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της ανήλικης, Βασίλη Νουλέζα και «να τα βρουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τετάρτης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή.

πηγή reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X