Η UEFA θα βάλει τους Big-4 να αποφασίσουν για τον νέο αρχιδιαιτητή!

Κοινή επιλογή των τεσσάρων μεγάλων ο αντικαταστάτης του Μέλο Περέιρα

Με την θητεία του Βίτορ Μέλο Περέιρα να εκπνέει οσονούπω, ο νέος αρχιδιαιτητής θα είναι και πάλι ξένος, ωστόσο η διαδικασία επιλογής του θα είναι ιδιαίτερη και πρωτοποριακή!

Σύμφωνα με τον sportfm, ενεργή συμμετοχή στην επιλογή του νέου προέδρου της ΚΕΔ, θα έχουν οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή η AEK, Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, και ο ΠΑΟΚ!

Τα τελευταία χρόνια, η ομοσπονδία δεν έχει την επιρροή που είχε παλαιότερα στην διαιτησία, καθώς η ΚΕΔ λογοδοτεί κατά κύριο λόγο σε FIFA και UEFA.

Οι διεθνείς συνομοσπονδίες, όμως, είναι αυτές που θα βάλουν επίσημα στο παιχνίδι τους τέσσερις «μεγάλους»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι FIFA/UEFA θα καταλήξουν σε συγκεκριμένους υποψήφιους αρχιδιαιτητές.

Ακολούθως, τα πρόσωπα αυτά θα προταθούν στους Big-4!

Μέσα από μια διαδικασία που θα καθοριστεί από τις FIFA/UEFA οι τέσσερις «μεγάλοι» θα κληθούν να αποφασίσουν για το ποιον από τους υποψηφίους προκρίνουν! Αυτός που θα τύχει της προτίμησης των ομάδων, αυτός τελικά θα επιλεγεί.

Εξ αρχής θα έχει συμφωνηθεί και το πώς θα παρθεί τελικά η απόφαση στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ των ομάδων.

Στη διαδικασία θα συμμετέχει φυσικά και η ΕΠΟ, στην οποία θα υπάγεται και από την οποία τελικά θα προσληφθεί ο νέος αρχιδιαιτητής, όπως συνέβη και με τον Περέιρα.

Ο νέος αρχιδιαιτητής θα είναι εκείνος που θα επιλέξει στη συνέχεια τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ.

Ο σκοπός των FIFA/UEFA είναι προφανής: Αποχωρώντας από τη χώρα μας στο τέλος του Ιουλίου, θέλουν με την διαδικασία αυτή να βάλουν τους «μεγάλους» να πάρουν όλη την ευθύνη πάνω τους, ώστε να εκλείψουν οι φωνές για το ποιος μπορεί να ελέγχει την ΚΕΔ.

πηγή sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X