ΑΕΚ: Το πλάνο Καρέρα για την πρόκριση

ΑΕΚ: Το πλάνο Καρέρα για την πρόκριση
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα και το σχέδιο πρόκρισης της ΑΕΚ μέσα στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν έχει δύο στόχους. Να τερματίσει 2η στα πλέι οφ και να πάει στα προκριματικά του Champions League και να κατακτήσει το Κύπελλο. Για τον πρώτο στόχο είναι ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ, ενώ για το δεύτερο απόψε θέλει να σφραγίσει την παρουσία της σε τελικό για 5η σερί χρονιά. Απέναντι στον Αρη στο άδειο Χαριλάου έχει το… όπλο του 2-1 από τον πρώτο αγώνα.

Ο Μάσιμο Καρέρα μετά το 2-2 με τον Αρη στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, καταστρώνει τα πλάνα του για το αποψινό (19:00) παιχνίδι. Ο Ιταλός προπονητής προσανατολίζεται να ξεκινήσει με 4-3-3 με τον Μάνταλο να γυρίζει στα χαφ και αουτσάιντερ τον Σιμόες. Αν παίξει ο αρχηγός στον άξονα τότε η τριάδα μπροστά θα είναι ο Ολιβέιρα στην κορυφή, ο Λιβάια αριστερά και δεξιά ένας εκ των Βέρντε ή Αλμπάνη. Αν παίξει ο Πορτογάλος στα χαφ, τότε στην επίθεση θα μπει δεξιά ο Μάνταλος.

Στην άμυνα η παρουσία του Μπακάκη εφόσον αποφασίστηκε να μπει στην αποστολή, θεωρείται δεδομένη για την 11αδα. Αυτό σημαίνει ότι αριστερά θα είναι ο Λόπες και στα στόπερ ο Τσιγκρίνσκι σίγουρος με έναν εκ των Σβάρνα ή Οικονόμου στο πλάι του με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Ο Καρέρα θέλει μια σφιχτή ομάδα κυρίως στα άκρα, εκεί που θεωρεί ότι ο Αρης έχει τη μεγάλη δύναμη και δύναται να κάνει ζημιά. Και θέλει αποτελεσματικότητα απέναντι στην αργή και κακή άμυνα του Αρη για να σκοράρει. Αν η ΑΕΚ βάλει γκολ νωρίς είναι δεδομένο ότι το παιχνίδι θα αλλάξει εικόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X