Βαράει... διάλυση ο Παναθηναϊκός: Τελειώνουν από τώρα Ινσούα και Γιόχανσον

Βαράει... διάλυση ο Παναθηναϊκός: Τελειώνουν από τώρα Ινσούα και Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλοι δυο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό πριν να λήξει η σεζόν.

Μετά τον Ζαχίντ, αλλά και τους Δώνη, Νούνες (θα πουληθεί στην ακαδημία Πούσκας), οι Ινσούα και Γιόχανσον δε θα παραμείνουν στο τριφύλλι.

Εστω και κατόπιν εορτής στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να κάνουν μία προσπάθεια μήπως καταφέρουν να κρατήσουν στο έμψυχο υλικό της ομάδας μέχρι το τέλος των πλέι οφ τους δύο βασικούς ακραίους μπακ της ομάδας, τον Εμάνουελ Ινσούα και τον Ματίας Γιόχανσον.

Ο Τσάβι Ρόκα μετέφερε εκ μέρους της διοίκησης τη διάθεσή της να πληρώσει ένα ποσό προκειμένου να διατηρηθούν στο ρόστερ των πράσινων και μετά τις 30/6, οπότε τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και μένουν ελεύθεροι, ο Αργεντινός και ο Σουηδός πλάγιος αμυντικός προφανώς επειδή είναι μαζεμένα τα προβλήματα στα δύο άκρα της άμυνας.

Η απάντηση που έλαβε ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν αρνητικοί από τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι του εξήγησαν ότι από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσουν στο σύλλογο δεν έχουν κάποιο λόγο να ρισκάρουν το ενδεχόμενο κάποιου τραυματισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X