Εκθέτει τον Ολυμπιακό η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά: «Το ματς θα γίνει με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League»

Εκθέτει τον Ολυμπιακό η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά: «Το ματς θα γίνει με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το έγγραφο από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά για τα μέτρα ασφαλείας των επαναληπτικών ημιτελικών κυπέλλου που έχει σταλεί από την Παρασκευή εκθέτει τον Ολυμπιακό.

Κενές περιεχομένου φαίνεται πως είναι (για μία ακόμα φορά) οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού που εκφράστηκαν με την επιστολή στην ΕΠΟ, την οποία κατηγορεί για έλλειψη οργάνωσης και για αμέλεια να ενημερώσει τις ΠΑΕ για το αν υπάρχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πρωτόκολλο διεξαγωγής των ημιτελικών Κυπέλλου.

Κι αυτό γιατί οι απαντήσεις έχουν δοθεί όλες από την Παρασκευή κιόλας με τον πιο επίσημο τρόπο, από το έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας που ενημερώνει για τα μέτρα τήρησης της τάξης αναφορικά με τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτό το έγγραφο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο αναφέρει ότι: «Δεδομένων των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του Covid19, η εν λόγω αθλητική αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών και σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στο αγωνιστικό πρωτόκολλο της Super League 1».

Ως εκ τούτου στο έγγραφο αναφέρονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν οι δύο ομάδες, ώστε να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή ενώ αναφέρεται ξεκάθαρα: «Εντός του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης να εισέλθουν μόνο όσα άτομα προβλέπονται από το ειδικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1), σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται σε αυτό και στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.).»

Στο έγγραφο αναφέρονται με σαφήνεια όλες οι λεπτομέρειες για την ομαλή τέλεση του αγώνα, από τον τρόπο εισόδου των δικαιουμένων να εισέλθουν στην εγκατάσταση ατόμων, μέχρι τον τρόπο άφιξης, στάθμευσης, αναχώρησης των λεωφορείων των ομάδων, αλλά και όλες οι υποχρεώσεις της γηπεδούχου ομάδες, σύμφωνα με το Κ.Υ.Α. «Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφαλείας Αθλητικών Εκδηλώσεων» και το ειδικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφαλείας (Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1).

Με άλλα λόγια, η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά (η οποία λόγω εντοπιότητας έχει διαχρονικά τις καλύτερες σχέσεις με τους ερυθρόλευκους) εκθέτει με το συγκεκριμένο έγγραφο τον Ολυμπιακό, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει έναν πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό, φωνάζοντας απλώς για να… φωνάζει.

Ή μάλλον συνεχίζει να στρέφεται εναντίον της διοίκησης της ΕΠΟ, για την οποία ζήτησε επίμονα και εγγράφως πριν από μερικές ημέρες την παράταση της θητείας της για έναν ακόμα χρόνο.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αλλά και ο τρόπος σκέψης της διοίκησης του Ολυμπιακού…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X