Η Ρεμπέκα Βάρντι έκανε μήνυση στη σύζυγο του Ρούνεϊ

Η Ρεμπέκα Βάρντι έκανε μήνυση στη σύζυγο του Ρούνεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίδικοι θα καταλήξουν οι Ρεμπέκα Βάρντι και Κολίν Ρούνεϊ μετά τη διαμάχη τους στα social media, με την πρώτη να ασκεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις και η διαμάχη ανάμεσα στην Ρεμπέκα Βάρντι και την Κολίν Ρούνεϊ, αναφορικά με το σκάνδαλο στο Instagram που ξέσπασε τον περασμένο Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του φορ της Λέστερ και της εθνικής Αγγλίας, Τζέιμι Βάρντι, άσκησε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά την καταγγελία της έτερης διάσημης WAG για διαρροή προσωπικών μηνυμάτων στον αγγλικό Τύπο, για την οποία αξιώνει 1 εκατ. λίρες!

Αυτή η ιστορία, όπως είχε αναφέρει η Βάρντι, είχε δημιουργήσει τρομερά αρνητικό αντίκτυπο στο δημόσιο προφίλ και την καθημερινότητά της, ξεσπώντας μάλιστα σε δάκρυα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με τη Sun και άλλα Μέσα, πρόθεση της Ρεμπέκα Βάρντι είναι να αποκατασταθεί το όνομά της και όχι κάποια χρηματική αποζημίωση από τη σύζυγο του θρυλικού Άγγλου φορ, Γουέιν Ρούνεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X