Με είκοσι ομάδες τη νέα σεζόν η Ligue 1

Με είκοσι ομάδες τη νέα σεζόν η Ligue 1
Photo Credits: INTIME

Tι αποφασίστηκε για τη νέα σεζόν στο σαμπιονά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία ελπίδα που είχαν η Αμιάν και η Τουλούζ, προκειμένου να μην υποβιβασθούν εξανεμίσθηκαν σήμερα, μετά από σχετική απόφαση της επαγγελματικής λίγκας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του οργάνου, αποφασίστηκε ότι η αγωνιστική περίοδος 2020-21, θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 20 ομάδων, όπως συνέβη και με το πρωτάθλημα που διεκόπη οριστικά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αμέσως πριν την διακοπή, η ομάδα στην οποία ανήκει ο Ευθύμης Κουλούρης και η Αμιάν ήταν στις τελευταίες δύο θέσεις της βαθμολογίας και κατά συνέπεια, υποβιβάσθηκαν στην Ligue 2.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η απόφαση για μη αύξηση των ομάδων της Ligue 1 σε 22, αποφασίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία της τάξης του 74,49%, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση για τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Ligue 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X