«Από την πορτογαλική κυβέρνηση εξαρτάται η παρουσία κόσμου στο Final 8 του Champions League»

Οι ομάδες που συνεχίζουν στους «16» του Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος της UEFA, Μικέλε Ούβα, δήλωσε ότι η παρουσία φιλάθλων στο φάιναλ-8 του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει στη Λισαβόνα, εξαρτάται από αποφάσεις της πορτογαλικής κυβέρνησης.

«Η παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια δεν θα εξαρτηθεί από την UEFA, αλλά από τη χώρα υποδοχής. Θα ήταν ένα όνειρο για όλους. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει σε δύο μήνες από τώρα » δήλωσε ο Ούβα στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Kiss της Νάπολης.

«Στα τρία χρόνια που θα ακολουθήσουν, από το 2021 έως το 2024, η συνήθης μορφή της διοργάνωσης θα επιστρέψει. Η επιλογή της Λισαβόνας γι αυτήν την στιγμή, απορρέει από τις εγγυήσεις που μας δίνονται. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει πορτογαλική ομάδα στην διοργάνωση και αυτό καθιστά τη Λισαβόνα ουδέτερη έδρα», πρόσθεσε.

Θυμίζεται πως το φάιναλ-8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στα γήπεδα «Ντα Λουζ» και «Ζοζέ Αλβαλάδε» από τις 12 ως τις 23 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X