Γκουαρδιόλα: «Καμιά ανοχή στις διακρίσεις»

Γκουαρδιόλα: «Θα πάρουμε τους σωστούς παίκτες για να σταματήσουμε τη Λίβερπουλ του χρόνου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στο «Etihad».

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι και πριν οι παίκτες των δύο ομάδων γονατίσουν δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στο αντιρατσιστικό κίνημα «Black Lives Matter», αλλά και ως φόρο τιμής στη μνήμη του δολοφονημένου Τζορτζ Φλόιντ, ένα αεροπλάνο έκανε την εμφάνισή του πάνω από το στάδιο, έχοντας ένα πανό που έγραφε «White Lives Matter Burnley».

«Ευτυχώς όλη η Μπέρνλι καταδίκασε το γεγονός. Όλα αυτά είναι απαράδεκτα. Ολες οι ζωές αξίζουν το ίδιο, ανεξαρτήτως χρώματος. Όλοι είμαστε το ίδιο. Ανθρωποι με χαρές και λύπες. Δεν υπάρχει καμιά ανοχή στις διακρίσεις. Εχω γυρίσει όλον τον κόσμο και ξέρω πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο και έχουμε τα ίδια δικαιώματα στη ζωή. Πιστεύω πως μόνο η μόρφωση και η σωστή εκπαίδευση στα σχολεία θα μας γλιτώσει από το αισχρό φαινόμενο του ρατσισμού»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X