Στη Θεσσαλονίκη ο Ματέο Γκαρσία!

Στη Θεσσαλονίκη ο Ματέο Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε μάλιστα να το κοινοποιήσει μέσω των social media.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη και ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ για εκείνον κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Ερυθρό Αστέρα, η οποία όμως απορρίφθηκε από την ομάδα του Βελιγραδίου. Ωστόσο, η τελευταία είναι σε αναζήτηση ικανοποιητικής πρότασης για την παραχώρηση του παίκτη ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και το ζήτημα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Τροφή για περαιτέρω σενάρια έδωσε πάντως η σημερινή (22/6) άφιξη του Ματέο Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός επιθετικός έφτασε μαζί με τη σύντροφό του αλλά και τον ατζέντη του, Αλεχάνδρο Ντε Μπαρτόλο, συναντήθηκε μάλιστα με τον πρώην συμπαίκτη του στον Άρη αλλά και καλό φίλο του, Νίκο Μαρτίνες. Μένει να φανεί, αν η άφιξη του Ματέο Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη θα είναι οδηγός εξελίξεων για την επιστροφή του στην Ελλάδα καθώς ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχει εκδηλώσει και ο Ολυμπιακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X