Άστον Βίλα - Τσέλσι 1-2: Ανατροπή και φουλ για τετράδα

Άστον Βίλα - Τσέλσι 1-2: Ανατροπή και φουλ για τετράδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα ήταν σημαδιακό για τον Φρανκ Λάμπαρντ. Το κοντέρ της προπονητικής του θητείας έφτανε τα 100 και οι παίκτες του μπορούσαν να συνδυάσουν το milestone με μια γλυκιά νίκη που θα έδινε αέρα 6 βαθμών από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς στη μάχη της τετράδας. Για 60 αγωνιστικά λεπτά, όμως, ο Φράνκι βίωνε στραπάτσο, η Τσέλσι αδυνατούσε να μετουσιώσει σε ευκαιρίες και γκολ το μονοπώλιο της κατοχής και οι οπαδοί της δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκριζαν στον πίνακα του σκορ. Το τέλος, όμως, αποζημίωσε την Μπλε αρμάδα, η οποία πήρε αυτό που της άξιζε, κόντρα στην κυνική Άστον Βίλα, για την οποία τα 2 λεπτά υπεροχής και το γκολ που της προσέφεραν δεν ήταν αρκετά να τη σώσουν απο το 6ο σερί ματς χωρίς νίκη στην Premier.

Ο απολογισμός των Λονδρέζων στο πρώτο ημίχρονο έγραψε συντριπτική υπεροχή σε πάσες (319-29), γεμίσματα (20-4), σουτ (9-5) και φυσικά κατοχή (76-24%), αλλά η μοναδική τελική της… προκοπής ήταν ένα μακρινό σουτ του Μάουντ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Χωριάτες επέβαλαν τον δικό τους νόμο λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Κόρτνεϊ Χάουζ να σκοράρει με διπλή ευκαιρία από τη μικρή περιοχή και να γράφει προσωπική ιστορία: ήταν το πρώτο του γκολ στην Premier League, συμπληρώνοντας καρέ λογαριασμών σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες του Νησιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X