Το είδαμε κι αυτό, τελείωσε, αλλά τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται…

Το είδαμε κι αυτό, τελείωσε, αλλά τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Τετάρτη με Άρη εκτός, σε ημιτελικό… τελικό για το Κύπελλο. Κυριακή με ΟΣΦΠ εντός. Τετάρτη με ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κυριακή με Άρη στου Χαριλάου. Τετάρτη με ΟΦΗ εντός. Προφανώς, με τέτοιο πρόγραμμα, ο Καρέρα και οι παίκτες του, δεν έχουν χρόνο για να σκεφτούν τι έκαναν ή μάλλον τι δεν έκαναν, πάλι χθες.

Εμείς όμως, που δεν θα παίξουμε και μιας και είμαστε ακόμα… σκασμένοι, το σκεφτόμαστε και αναρωτιόμαστε ακόμα πως είναι δυνατόν να χάθηκε μια (ακόμα) τέτοια ευκαιρία. Γιατί, εντάξει με τον ΠΑΟ, υπήρχε η δικαιολογία της ανετοιμότητας των Ολιβέιρα, Αραούχο, που δεν επέτρεψε στον Καρέρα να έχει κλασικό φορ και ήρθε δίκαια και λογικά, η ισοπαλία.

Αλλά, αυτό πάλι χθες;! Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, σύμφωνοι. Μπορείς να πατήσεις τον αντίπαλο, να χάσεις ένα… τσουβάλι ευκαιρίες και από μια αντεπίθεση, να χάσεις. Μπορείς να έχεις δύο φορές άδειο τέρμα μπροστά σου και να μην σημαδέψεις καλά (ρε Σιμάνσκι). Μπορείς να είσαι φορ της κλάσης του Αραούχο και να αστοχήσεις σε δύο τετ α τετ (ρε Σέρχιο), μια με το πόδι και μια με το κεφάλι.

Ρε Πέτρο, ρε αγόρι μου…

Αλλά ρε Πέτρο, ρε αγόρι μου! Να έχει ο τερματοφύλακάς σου την μπάλα στα χέρια για να κάνει βολέ, κι εσύ από το… πουθενά να πηγαίνεις να τσαμπουκαλευτείς με τον αντίπαλο και να τον σπρώχνεις, δίνοντας του πέναλτι. Ε, αυτό δεν μπορεί να γίνεται, ρε Πέτρο. Κι αν μη τι άλλο, όχι από σένα, που και καλός παίκτης είσαι και έμπειρος και αρχηγός.

Κι έχω κάθε δικαίωμα να σου κάνω κριτική, γιατί είμαι από αυτούς που σε στηρίζω ακόμα και στα πιο δύσκολα, όταν ο κάθε συμπλεγματικός μπορεί να θεωρήσει ότι φταις και για… την τρύπα του όζοντος.

Αλλά, για να ξέρουμε τι λέμε, αρχηγέ, έχεις την απόλυτη ευθύνη για τη σαββατιάτικη γκέλα. Κι επειδή είσαι παιδί με φιλότιμο και σαν εσένα δεν υπάρχει άλλος παίκτης μέσα στα αποδυτήρια που να αγαπάει τόσο στην ΑΕΚ, ξέρω ότι θα έχεις πεισμώσει και ότι θα κάνεις αυτό που πρέπει και ότι θα είσαι πρωταγωνιστής στην πρόκριση της Τετάρτης. Αυτά, όσον αφορά στον Πέτρο, για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε.

Δεν… συζητιέται καν

Από το πρόγραμμα, που προανέφερα και στον πρόλογο, το ματς-τελικός είναι αυτό της Τετάρτης με τον Άρη. Για χίλιους λόγους. Ο πρώτος απ’ όλους, πάντα για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι η ευκαιρία για την κατάκτηση ενός τροπαίου. Και τα τρόπαια δεν περισσεύουν για την ΑΕΚ. Τόσο απλά.

Από εκεί και πέρα, το ενδεχόμενο ο Άρης να έχει την πιθανότητα να πάρει το «καλό εισιτήριο» για το Europa League, πρέπει να μην υπάρχει, αργά το βράδυ της Τετάρτης. Η ΑΕΚ έχει αντίπαλο τον Άρη και δεν συζητιέται, το ότι οφείλει να τον περάσει και να έχει μπροστά της, ένα μήνα και κάτι μέρες, προκειμένου να προετοιμαστεί, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για να πάρει το Κύπελλο και να δώσει επιτέλους μια σημαντική χαρά, που χρωστάει, εδώ και δύο χρόνια στον κόσμο της.

Για την ΑΕΚ, το ματς της Τετάρτης είναι το ματς της χρονιάς. Ναι, για τον Άρη είναι το ματς της δεκαετίας, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Ας το σκεφτούν εκείνοι. Η ΑΕΚ θα πρέπει να πάει να σκοράρει στο «Βικελίδης», να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματική, να έχει αυτή τη φορά συγκέντρωση και να μην… μασήσει από τις προκλήσεις και τους ψευτοτσαμπουκάδες των παικτών του Άρη.

Η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα, η ΑΕΚ έχει καλύτερους παίκτες, η ΑΕΚ έχει καλύτερο προπονητή, η ΑΕΚ είναι το μεγάλο μέγεθος της αναμέτρησης, η ΑΕΚ έχει την υποχρέωση να σκοράρει, να νικήσει, να προκριθεί. Τα ψέματα τελείωσαν. Τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται.

Μετά την πρόκριση της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη, πάλι δεν θα υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, αλλά τουλάχιστον θα έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος. Η ΑΕΚ «κατόρθωσε» να είναι ακόμα ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στα play off, έχοντας χάσει τέσσερις βαθμούς σε τρία ματς με τους από… κάτω της και πλέον θα πρέπει να πάρει τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ. Αλλά, όλα αυτά μετά την ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!

Υ.Γ.: Ο Άρης προηγήθηκε με πέναλτι εκτός φάσης, με πέναλτι που γύρισε πίσω, για να αποκαλυφθεί από το VAR ότι όντως ο Πέτρος έκανε τη μ@λ@κί@… Σύμφωνοι, έτσι έπρεπε να γίνει και έγινε και δεν υπήρξε ούτε «μισός» άνθρωπος από την ΑΕΚ και από το περιβάλλον της, που να γκρινιάξει ή να διαμαρτυρηθεί. Ο ΠΑΟΚ, αντίστοιχα πήρε πέναλτι στο 91’ από το «αγκάλιασμα» του Νάστου και έκανε την ανατροπή. Μετά από αυτό, ο ΠΑΟΚ επικοινωνιακά, κάνει πάλι το άσπρο… μαύρο για να προσπαθήσει να εμφανίσει ευνοημένη την ΑΕΚ. Αυτά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X