Πάντερμπορν - Γκλάντμπαχ 1-3: Νίκη για τα... αστέρια

Πάντερμπορν - Γκλάντμπαχ 1-3: Νίκη για τα... αστέρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκλάντμπαχ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Πάντερμπορν και σκαρφάλωσε στην 4η θέση, κάνοντας άλμα για το σεντόνι.

Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Εμπολό έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Πάντερμπον και πλάσαρε, ο Τσίνγκερλε έσωσε αλλά ο Χέρμαν με πλασέ σε κενό τέρμα, από δεξιά, έκανε το 1-0. Στο 7’ το σουτ του Γκιάσουλα έξυσε το δοκάρι του Ζόμερ, ενώ στο 9’ η κεφαλιά του Χινεμάιερ πέρασε λίγο έξω. Στο 15’ ο Τσίνγκερλε έσωσε μετά από όμορφο φάουλ του Χόφμαν, ενώ στο 28’ το μακρινό σουτ του Νοϊχάους έφυγε λίγο έξω.

Στο 46ο λεπτό η Γκλάντμπαχ είχε δοκάρι με τον Χέρμαν και στο 48’ ο Εμπολό αστόχησε από ιδανικό σημείο ενώ στο 49’ ο Τσίνγκερλε έσωσε μετά από σουτ του Χέρμαν.

Κι όμως στο 54ο λεπτό ο Μίχελ με όμορφο συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Ωστόσο με τη σέντρα, η Γκλάντμπαχ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Στιντλ από τον Χινεμάιερ και ο Στιντλ το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-2.

Στο 65’ ο Εμπολό έχασε μοναδική ευκαιρία αλλά κέρδισε την αποβολή του Χινεμάιερ και στο 67’ ο Τσίνγκερλε έσωσε μετά από κεφαλιά του Στιντλ. Ο Στιντλ σκόραρε στο 73’ με κοντινή προβολή κι έκανε το 1-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X