Μπάγερν - Φράιμπουργκ 3-1: Ασταμάτητοι οι Βαυαροί

Μπάγερν - Φράιμπουργκ 3-1: Ασταμάτητοι οι Βαυαροί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε άλλες δύο φορές κι έφτασε τα 33 στην φετινή Bundesliga, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία όλων των εποχών σε μία σεζόν για ξένο ποδοσφαιριστή, ούτε κι αυτό το λες είδηση.

Γενικότερα, η φετινή Μπάγερν καταστρέφει την έννοια της είδησης, τίποτα δεν μπορεί πια να εντυπωσιάσει κάποιον.

Πίσω από το 3-1 επί της Φράιμπουργκ υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα η συμμετοχή στην ενδεκάδα του Αυστραλού 21χρονου εξτρέμ Σαρπίτ Σινγκ με τις ρίζες από την Ινδία. Από το ντεμπούτο του 20χρονου Αμερικανού στόπερ Κρις Ρίτσαρντς, ο οποίος μπήκε στην επανάληψη. Από την πρώτη εμφάνιση του 17χρονου (γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου του 2003) Τζαμάλ Μουσιάλα στο τέλος. Πλέον η παρουσία του 19χρονου Τζόσουα Ζίρκζι δεν αποτελεί είδηση, ο Ολλανδός πιτσιρικάς μετράει ήδη 4 γκολ με την Μπάγερν.

Με τα δεύτερα λοιπόν και με εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα, οι Βαυαροί έπαιξαν στο ρελαντί για να έρθει το 3-1 επί της Φράιμπουργκ, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος.

Ο σούπερ φορμαρισμένος Τζόσουα Κίμιχ άνοιξε το σκορ (15’), ενώ ο Ρόμερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε δις (24’, 37’), κάνοντας τα γκολ της Μπάγερν στο πρωτάθλημα 96.

Ενδιάμεσα (33’) ο Χόλερ έβαλε κι αυτός την πινελιά του, με τους Βαυαρούς να θέλουν άλλα τέσσερα γκολ την τελευταία αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ για να στρογγυλέψουν την επιθετική τους επίδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X