Μάιντζ - Βέρντερ 3-1: Βυθίστηκε κι' άλλο η Βρέμη

Μάιντζ - Βέρντερ 3-1: Βυθίστηκε κι' άλλο η Βρέμη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε η Βέρντερ Βρέμης καθώς μια αγωνιστική πριν το τέλος γνώρισε την ήττα με κάτω τα χέρια από τη Μάιντζ εκτός έδρας και βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο μέρος «καθάρισαν» τη νίκη και την παραμονή ουσιαστικά. Ο Κουάισον στο 25′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μποέτιους έκανε το 2-0 στο 30ο λεπτό που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Οσάκο φάνηκε να ξαναβάζει την Βέρντερ στο παιχνίδι (58′), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάποια άλλη καλή στιγμή και η Μάιντζ… τελείωσε τις όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα με το 3-1 στο 85′.

Πλέον η Βέρντερ Βρέμης είναι στο -2 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ που κατάφερε να πάρει το βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ (1-1) και βρίσκεται στη θέση των μπαράζ και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ουνιόν Βερολίνου, ενώ η την Κολωνία και χρειάζεται συνδιασμό αποτελεσμάτων για να πάει αυτή στα μπαράζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X