Απάντησε στον Κιν ο Σόλσκιερ για την κριτική σε Ντε Χέα και Μαγκουάιρ

Απάντησε στον Κιν ο Σόλσκιερ για την κριτική σε Ντε Χέα και Μαγκουάιρ
Photo Credits: INTIME

Ο παλαίμαχος Ιρλανδός αμυντικός μέσος άσκησε έντονη κριτική στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδωσε τη δική του εκδοχή για το γκολ το οποίο δέχθηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στο ντέρμπι με την Τότεναμ, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στον Ρόι Κιν.

Ο παλαίμαχος Ιρλανδός αμυντικός μέσος άσκησε έντονη κριτική στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ιδιαίτερα στον πορτιέρε, Νταβίντ Ντε Χέα και στον αμυντικό Χάρι ​Μαγκουάιρ για τις επιδόσεις τους στο ματς με την Τότεναμ. Ωστόσο, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φρόντισε να ηρεμήσει τα πνεύματα και υπερασπιστεί τους παίκτες του συλλόγου.

«Ο Ρόι ήταν ένας φανταστικός χαφ, ένας καλός μου φίλος. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος πως ο Ντε Χέα θα μπορούσε να το σταματήσει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ο Νταβίντ ήταν λίγο απογοητευμένος με αυτό προφανώς. Όμως, αν δείτε η μπάλα κινούταν στον αέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X