Τι Τζέι Πάρκερ: «Δεν ήταν χάρη του αδερφού μου η θέση στην Βιλερμπάν»

Τι Τζέι Πάρκερ: «Δεν ήταν χάρη του αδερφού μου η θέση στην Βιλερμπάν»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος προπονητής της Βιλερμπάν, Τι Τζέι Πάρκερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος προπονητής της Βιλερμπάν, Τι Τζέι Πάρκερ, μίλησε για όσα λέγονται σχετικά με την απόφαση του αδερφού του, Τόνι, να του δώσει το… τιμόνι.

Πριν από λίγες ημέρες, η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο 36χρονος Τι Τζέι Πάρκερ παίρνει… προαγωγή και θα είναι ο νέος head coach της ομάδας, που θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στην Euroleague.

Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν είδαν με… καλό μάτι αυτή την εξέλιξη, κάνοντας λόγο για «δώρο» του Τόνι Πάρκερ στον αδερφό του, καθώς θυμίζουμε ότι εκείνος κάνει κουμάντο διοικητικά στην Βιλερμπάν.

Ο κόουτς Πάρκερ παραχώρησε συνέντευξη στην L’ Equipe και σχολίασε επί του θέματος: «Αυτοί που νομίζουν ότι ο αδερφός μου μού έκανε χάρη και δώρο, δεν καταλαβαίνουν ότι ο Τόνι ήταν πάντα πιο αυστηρός μαζί μου από ο,τι οποιοσδήποτε άλλος. Δεν θα μου έδινε αυτή τη δουλειά ως χάρη. Για εκείνον το άξιζα, δούλεψα για να φτάσω εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X