Ξέσπασε ο Μουρίνιο: «Δόθηκε ένα... περίεργο πέναλτ»

Ξέσπασε ο Μουρίνιο: «Δόθηκε ένα... περίεργο πέναλτ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στην Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Πογκμπά από τον Ντάιερ, για το οποίο είπε ότι δεν υπήρχε παράβαση.

«Είναι δύσκολο να βρω την λέξη, θα προσπαθήσω να βρω μία καλή λέξη. Δόθηκε ένα… περίεργο πέναλτι. Οι παίκτες μου έπαιξαν φανταστικά, όταν ήταν υπό έλεγχο για 70 λεπτά. Τα τελευταία 15 λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς» είπε αρχικά ο Πορτογάλος, ενώ για το πέναλτι της Γιουνάιτεντ: «Ο Πογκμπά έκανε την δουλειά του. Επίσης ο Τζόναθαν Μος, ο διαιτητής, προσπάθησε να κάνει την δουλειά του. Το VAR είναι μία διαφορετική ιστορία. Έπρεπε να ακυρώσει την απόφαση του διαιτητή. Δεν ήταν πέναλτι».

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στην Γιουνάιτεντ στο 90ο λεπτό, απόφαση που ακύρωσε το VAR λέγοντας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με τον Μος γιατί δεν έδωσε το φάουλ που οδήγησε στο πέναλτι. Σε αυτή την περίπτωση το VAR είδε την αλήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X