Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Μαρτίνο -Οι φλόγες πέρασαν την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (VIDEO)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Μαρτίνο -Οι φλόγες πέρασαν την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα, καθώς η φωτιά που καίει ανεξέλεγκτη, πέρασε την Εθνική Οδό.

Η πυροσβεστική ενημέρωσε ότι ενισχύονται οι δυνάμεις της και πλέον επιχειρούν 64 πυροσβέστες, 17 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Επίσης, συνδράμουν 4 υδροφόρες και 2 μηχανήματα έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, η φωτιά ξεκίνησε σε ξερά χόρτα δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Εχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίου δρόμου.

Δείτε βίντεο από τη φωτιά στη Φθιώτιδα

Νωρίτερα, ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη εργοστασίου στον Ασπρόπυργο. Αμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες και 10 οχήματα. Οι αρχές αποφάσισαν τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου ΝΑΤΟ, από την Μεγαρίδος έως την οδό Τριγώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X