Τζαβέλλας: «Ο Μπακασέτας είναι έτοιμος για μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι»

Τζαβέλλας: «Ο Μπακασέτας είναι έτοιμος για μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Έλληνας αμυντικός για τον Μπακασέτα, την Αλάνιασπορ και την ζωή του στην Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενος με την παρουσία του στην Αλάνιασπορ εμφανίστηκε o Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας αμυντικός υποστήριξε πως ο Τάσος Μπακασέτας μπορεί να πάρει αυτό το καλοκαίρι μια μεγάλη μεταγραφή, αν τον αφήσει ο πρόεδρος της Αλάνια να αποχωρήσει, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον sportfm

«Από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, έχουμε τρία δύσκολα ματς. Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά γιατί είχαμε μεγάλη αποχή και το διάστημα είναι μικρό. Μόνο ξεκούραση, δεν υπάρχει καιρός για πάρτι», είπε αρχικά.

Για την κατάσταση αυτή την στιγμή στην Τουρκία: «Πριν από τα παιχνίδια κάνουμε πάντα τεστ, αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε τρία τεστ. Τα γήπεδα είναι χωρίς κόσμο, μέχρι πέντε άτομα για κάθε ομάδα επιτρέπονται στο γήπεδο. Είχαμε κάθε μέρα προπόνηση με τον Μανώλη και τον Τάσο, κρατηθήκαμε σε καλή κατάσταση και το μυαλό μας ήταν καθαρό γιατί η κατάσταση ήταν δύσκολη. Ήταν ευκαιρία για δουλειά αυτό το διάστημα. Βλέπουμε ότι διάφορες ομάδες δεν έχουν επιστρέψει καλά και αυτό είναι θετικό για εμάς».

Για την κατάσταση του Μανώλη Σιώπη που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού: «Μπορεί την Δευτέρα να είναι διαθέσιμος, είχε ένα θεματάκι στο δικέφαλο αλλά το έχει ξεπεράσει».

Για το ότι η Αλάνιασπορ… μεγαλώνει: «Από την στιγμή που ήρθα εδώ και η Αλάνια ήταν μια νέα ομάδα μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει πάρα πολλά, η διαφορά είναι τεράστια. Τότε παλεύαμε για την σωτηρία, τώρα μετά τις πέντε μεγάλες ομάδες είμαστε στις επόμενες 2-3 που έρχονται. Είμαστε συνεπείς σε όλα και έχουμε χτίσει όλα αυτά που βλέπετε. Τα παιδιά ήρθαν και άλλαξαν επίπεδο την ομάδα με τον επαγγελματισμό και την αξία τους, ενώ φέτος έχουμε και πολύ καλό προπονητή».

Για το γεγονός πως έχουν μπει… σφήνα ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες: «Παλεύουμε πάντα τα ματς με τους μεγάλους, τους έχουμε πάρει πολλούς βαθμούς. Μπορούμε από τον τελικό να πάμε στην Ευρώπη αλλά και από το πρωτάθλημα αφού η Τράμπζονσπορ έχει θέμα με την ευρωπαϊκή άδεια, οπότε η έκτη θέση μπορεί να δώσει το εισιτήριο».

Για τον Ερόλ Μπουλούτ που έχει περάσει από την Ελλάδα: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει, έχει παραστάσεις. Ξεκινά τώρα και θέλει να κάνει καριέρα, δεν έχει σχέση με τους Τούρκους προπονητές και η δουλειά μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει γρήγορα, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Είμαι καλά, έχω ηρεμήσει και είμαι χαρούμενος. Από εκεί και πέρα αλλάζουν γρήγορα τα πράγματα. Είμαι καλά. Μπορεί να ανανεώσω για παράδειγμα και να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Είναι δύσκολο να φύγω από εδώ, η ομάδα δεν δίνει εύκολα ποδοσφαιριστές και εδώ είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω αποκλείσει ποτέ βέβαια να γυρίσω σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας».

Για την ελληνική… παροικία στην Αλάνιασπορ: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει σύντομα, όπως είπα πριν. Είναι σημαντικό που ήρθαν ο Τάσος και ο Μανώλης στην ομάδα και είμαστε καλά όλοι εδώ, είμαστε με τις οικογένειές μας. Δεν είναι δύο παιδιά που ήρθαν για να πάρουν χρήματα απλά, αλλά γιατί θέλουν να δουλέψουν και έχουν στόχους. Θέλουν να πάρουν μια μεταγραφή».

Για το ποιον βλέπει να παίρνει σύντομα μεταγραφή, τον Μπακασέτα ή τον Σιώπη: «Ο Μπακασέτας είναι πιο έτοιμος αυτή τη σεζόν, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Σιώπης είχε μερικούς τραυματισμούς φέτος. Είναι δύσκολο να φύγει κάποιος από εδώ, ο πρόεδρος εδώ θέλει να πάρει το κάτι παραπάνω για να δώσει έναν παίκτη. Μας προσέχει πολύ όλους! Ελπίζω να φύγει ο Τάσος και να κάνει μια καλή μεταγραφή. Που ξέρεις, μπορεί να πάρουμε και κάποιον άλλο Έλληνα εδώ…»

Για την ζωή των Ελλήνων στην Τουρκία: «Επειδή βρίσκομαι εδώ τέσσερα χρόνια, η αγάπη που λαμβάνουμε είναι τεράστια, δεν υπάρχει κανένα θέμα και τα παιδιά αισθάνονται άνετα».

Για την παρουσία του επιθετικού της Αλάνιασπορ, Παπίς Σισέ: «Πίστεψέ με ότι είναι σαν να είναι 25, δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Παπίς. Τρέχει ασταμάτητα δεν έχει τραυματισμούς, είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής».

Για την Εθνική ομάδα και την πιθανότητα να επιστρέψει: «Φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, τα παιδιά είναι χαρούμενα και περιμένουν πώς και πώς να πάνε να αγωνιστούν στην Εθνική. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο από την Εθνική ομάδα. Περιμένουμε να τους ξαναδούμε στο γήπεδο, αυτό έχει σημασία. Εγώ εδώ είμαι, υπάρχουν ικανοί ποδοσφαιριστές. Είμαι πολύ χαρούμενος με την πορεία της Εθνικής ομάδας και με αυτά που βλέπω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X