Κύπελλο Ελλάδας: Με ξένους διαιτητές στους ημιτελικούς και στον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Με ξένους διαιτητές στους ημιτελικούς και στον τελικό
Photo Credits: INTIME

Οριστική απόφαση της ΚΕΔ και Περέιρα για τα τρία παιχνίδια που απομένουν στον θεσμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ξένους διαιτητές θα διεξαχθούν τελικά οι δύο ημιτελικοί (Άρης-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ) την προσεχή Τετάρτη και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΚΕΔ και ο Μέλο Περέιρα είχαν πάρει εδώ και καιρό αυτή την απόφαση, αρκετές μέρες πριν τα αιτήματα του Ολυμπιακού και του Άρη, όπως γράφει το gazzetta.

Tα ονόματα των ξένων διαιτητών αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών και η διαδικασία επιλογής μόνο εύκολη δεν ήταν.

Όχι μόνο λόγω της αρνητικής διάθεσης αρκετών διαιτητών για ταξίδι σ’ αυτή την περίοδο, αλλά και λόγω των περιορισμών (τεστ κορωνοϊού – καραντίνα 14 ημερών για ταξιδιώτες από συγκεκριμένες χώρες), και της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί (τεστ πριν και μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα, αλλαγή όλης της διαιτητικής ομάδας σε περίπτωση κρούσματος).

Δεδομένου, άλλωστε, ότι ακόμα δεν έχουν αρχίσει εκ νέου οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ελλάδα πιθανότατα θα είναι η πρώτη χώρα στην εποχή μετά το lockdown στην οποία θα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X