Super League: Εκλέγει νέο πρόεδρο

Super League: Εκλέγει νέο πρόεδρο
Photo Credits: INTIME

Βγαίνει σήμερα ο αντικαταστάτης του Μηνά Λυσάνδρου στη Λίγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Αλέξης Κούγιας θα… αναμετρηθούν σήμερα για τη διαδοχή του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Superleague, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να είναι το μεγάλο φαβορί.

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. για την ανάδειξη νέου προέδρου, ενώ θα γίνει και ο ορισμός των επόμενων αγωνιστικών σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου αποχωρεί από την προεδρία μετά από μία επιτυχημένη παρουσία και οι δύο υποψήφιοι διάδοχοί του είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης με τον Αλέξη Κούγια. Μεγάλο φαβορί πάντως για να κερδίσει τις εκλογές είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα έχει την υποστήριξη μεταξύ άλλων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας στηρίζεται από Ολυμπιακό και Άρη.

Ένας από τους βασικούς στόχους του νέου προέδρου θα είναι οι επαφές με την κυβέρνηση για την ελάφρυνση των ΠΑΕ λόγω της “λαίλαπας” του κορωνοϊού, αλλά και το θέμα της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X