ΕΟΚ: «Τζάμπολ τον Σεπτέμβριο στο Κύπελλο Ελλάδας, πρωταθλήματα τον Οκτώβριο»

Εκτός λογικής κινείται η ΕΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΟΚ παρουσίασε την γενική προκήρυξη των διοργανώσεών της για την ερχόμενη σεζόν, με το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών να κάνει τζάμπολ την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν την 1η Οκτωβρίου.

Έπειτα από τρεις μήνες που έφεραν παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας, λόγω κορωνοϊού, η ΕΟΚ κοιτάζει την επόμενη μέρα στις διοργανώσεις της.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε την γενική προκήρυξη των διοργανώσεων της νέας σεζόν. Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών το πρώτο τζάμπολ θα γίνει την 1η μέρα του Σεπτεμβρίου, ενώ η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί -το αργότερο- μέχρι τις 31 Μαϊου. Το ίδιο ισχύει και για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών.

Όσον αφορά τις εθνικές κατηγορίες, αυτές θα κάνουν τζάμπολ την 1η Οκτωβρίου, ενώ και αυτά θα ολοκληρωθούν έως τις 31 Μαϊου του 2021.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος έγινε γνωστό πως θα επιτρέπεται ένας ξένος (κοινοτικός) στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, ενώ στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα επιτρέπεται η συμμετοχή 3 ξένων παικτριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X