Τράγκας: «Το Μαξίμου μου έκοψε την εκπομπή»

Τράγκας: «Το Μαξίμου μου έκοψε την εκπομπή»

«Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Μαξίμου επενέβη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε με διευθύνσεις και ονόματα την βίαιη διακοπή της εκπομπής του και την απομάκρυνσή του από το ACTION24, τη δεύτερη μέσα σε ένα μήνα, αφού είχε προηγηθεί η διακοπή της συνεργασίας του με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, μετά από άνωθεν πολιτική παρέμβαση.

Διαβάστε παρακάτω τις κυριότερες ατάκες που είπε ο Γιώργος Τράγκας:

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Μαξίμου επενέβη. Επενέβη ο κος Δημητριάδης, και ζήτησε από το ACTION24 να απομακρυνθώ βιαίως. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κου Παναγιωτάκη. Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο.

Υπέστη βλάβες η επαγγελματική μου λειτουργία. Αλλά και ως άνθρωπος εiμαι προσβεβλημένος από τις φασιστικού τύπου παρεμβάσεις από το Μαξίμου και του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ζητάει την απομάκρυνσή μου προφανώς γιατί το Μαξίμου δεν ανέχεται την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Είναι η δεύτερη φορά σε ελάχιστες εβδομάδες που απομακρύνομαι από ένα μέσο που ήμουν πρώτος. Πρώτος σε ακροαματικότητα στην ραδιοφωνική μου εκπομπή στα Παραπολιτικά, πρώτος και στο ACTION24. Ειδικά ο Ελεύθερος Σκοπευτής ήταν μακράν πρώτος σε τηλεθέαση στις εκπομπές του καναλιού.

Στο ACTION 24 είχα συμβόλαιο έως την 31η Ιουλίου. Παρενέβη όμως ο κος Δημητριάδης και διεκόπη η συνεργασία βιαίως.

Δεν έπαιρνα μισθό, αντίθετα έδινα λεφτά στο κανάλι από δικούς μου σπόνσορες. Έδινα από 15.000 έως 20.000 ευρώ μήνα. Επομένως, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν ξέρω πώς το Μαξίμου αναπλήρωσε την απώλεια του καναλιού! Εγώ όμως έχω σημαντικές βλάβες. Προσωπικές. Επενέβη ο Δημητριάδης, με απομάκρυνε, προκάλεσε βλάβη σε χορηγούς.

Την πρώτη φορά η ιδιοκτησία των Παραπολιτικών μου είπε να φύγω εντός ενός μήνα. Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμουν αδιάκοπα, μέχρι αργά τη νύχτα. Ο κος Κουρτάκης με ειδοποίησε ότι δεν πάει άλλο, αλλά μου έδωσε την δυνατότητα να συζητήσω την προσγείωσή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό.

Σήμερα όμως πήρα ξαφνικά ένα SMS, που λέει «Γιώργο μου δεν θέλω να κάνεις εκπομπή από σήμερα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Αλλάζει η φυσιογνωμία του μαγαζιού».

Μου γράφει επίσης ότι το τηλεφωνικό κέντρο «γέμισε» από παράπονα τηλεθεατών. Πρέπει να σας πω πως στην εκπομπή μου, στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» με τους λοιμωξιολόγους είχαμε μεγάλη τηλεθέαση, πέρασαν περίπου 300.000 τηλεθεατές το τρίωρο.

Μου είπαν λοιπόν ότι δεν θα βγάλουμε εκπομπή, είπε ο Γιώργος Τράγκας.

Παραδίδω τα άρθρα που μου έστειλε το ACTION24. Στο μήνυμα για να δικαιολογήσει την απομάκρυνση μου Ανάμεσα σε αυτά, άρθρα και σχόλια για τον κ Δημητριάδη. Μου λένε στο SMS ότι τα όσα λέω στο ραδιόφωνο που κάνω αλλά και στα κείμενα που κάνω, είναι απαγορευμένα για το κανάλι.

Όταν πήγα στο κανάλι, η ιδιοκτησία ρώτησε τον κο Δημητριάδη για το εάν πρέπει να με προσλάβει ή όχι. Ο κος Δημητριάδης είπε: «Καλύτερα να τον έχεις εσύ, παρά άλλοι». Η ιδιοκτησία μου το είπε σε ανύποπτο χρόνο.

Στη συνέχεια η ιδιοκτησία ενοχλήθηκε αφόρητα γιατί εγώ ανέφερα στο ραδιόφωνο ότι ο κος Δημητριάδης έχει σχέση με τον κο Λαβράνο…. Ο κος Δημητριάδης ζήτησε να μάθει από που πληροφορήθηκα εγώ το όνομα.

Στη συνέχεια είπα στην ιδιοκτησία εάν πρέπει να φύγω, Όμως μου αρνήθηκαν.

Έγινε και δεύτερη συζήτηση και ενόχληση. Ο κος Δημητριάδης μετά από αναφορά που έκανα στο ραδιόφωνο για τον κο Λαβράνο, μία σειρά είπα, τότε η ιδιοκτησία μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου …

Στη συνέχεια άσκησα κριτική για τους λοιμωξιολόγους. Με στοιχειά από τον Διαύγεια. Για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήραν. Και δεν βγήκε άχνα. Δεν υπήρξε ούτε μία διάψευση.

Η παραγωγή μου υπέστη βλάβες. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούμε να έχουμε ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Επομένως, προβαίνουν σε φίμωση του Τύπου.

Ξέρω ότι ως κοινοί εκβιαστές, πίεσαν το κανάλι σε χαλεπούς καιρούς να με ανταλλάξει!!! Το να διώχνει ένα κανάλι την πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του, τότε το πράγμα πάει αλλού.

Στα 54 χρόνια της καριέρας μου έχω γνωρίζει πολλά. Όμως φοβάμαι μήπως βρεθώ όπως ο Τζώρτζης Αθανασιάδης. Ότι έπεσα θύμα ενός κακοποιού. Ή ότι με σκότωσε κάποιος που αγαπούσε πολύ τον κο Τσιόδρα. Έχω ζήσει και τέτοια…

Στα Παραπολιτικά και στο ACTION24, το ίδιο πρόσωπο. Ο Δημητριάδης. Πολλές συμπτώσεις μαζί, κάνουν μια μεγάλη αλήθεια.

Απόψε το βράδυ θα είμαι σε εταιρεία δικηγόρων για να υπερασπιστώ και τους χορηγούς μου. Να έχουν πληρώσει το κανάλι, και αυτό να λέει «δεν τα θέλω».

Και επί REAL Fm συνέβησαν τα ίδια. Εκεί έκανα σάτιρα όπως θυμάστε για τον Μητσοτάκη. Όμως, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν με έδιωξε. Μπορεί όμως ο Νίκος να γράψει ένα βιβλίο για τις πιέσεις που δέχτηκε για εμένα.

Η ΕΣΗΕΑ δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν περιμένω κάτι. Το θέμα θα το πάω στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παντού. Σε λίγο θα το μάθει και η Ευρώπη.

Εάν εγώ σιωπήσω, κάνω την πάπια, αυτό θα τους δυναμώσει. Θα τους κάνει περισσότερο αλαζόνες, παράφρονες, φασίστες του κερατά. Δεν θα τους κάνω τη χάρη, είπε ο Γιώργος Τράγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X