Μάνταλος: «Χτυπούσε το τηλέφωνό μου και άλλοι μου εύχονταν καλή επιτυχία, άλλοι να προσέξω»

Μάνταλος: «Χτυπούσε το τηλέφωνό μου και άλλοι μου εύχονταν καλή επιτυχία, άλλοι να προσέξω»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βετεράνος διαιτητής, Σταύρος Μάνταλος, μίλησε για την περίοδο που σφύριζε στο πρωτάθλημα της Super League και αποκάλυψε πως υπήρχαν παράγοντες που τον έπαιρναν τηλέφωνο πριν από τα παιχνίδια.

Με δήλωση του ο Σταύρος Μάνταλος, τόνισε πως όταν σφύριζε παιχνίδια της Super League δεχόταν τηλεφωνήματα από παράγοντες ομάδων που είτε του έλεγαν καλή επιτυχία ή τον καλούσαν να προσέξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Μάνταλος:

Για την παρουσία του στη διαιτησία: «Είναι μεράκι, μικρόβιο, δύσκολα ξεκολλάει. Ο τελικός παρονομαστής για τους περισσότερους από μας είναι θετικός. Όσον αφορά εμένα, έχω να κρατήσω μόνο θετικά. Πολλές παρουσίες σε μεγάλα παιχνίδια, κάποια εξ’ αυτών ιδιαίτερα. Δόξα τω θεώ γνώρισα πολύ κόσμο, έκανα αρκετούς φίλους και μόνο θετικά έχω να θυμάμαι από το πέρασμά μου από το ποδόσφαιρο».

Για το αίτημα ομάδων για ξένους διαιτητές στο Κύπελλο: «Μου λέει πολλά. Για μένα δεν υπάρχει αδιάφορο ματς. Νομίζω όλοι είχαμε στρέψει τα βλέμματα μας στην Τούμπα και τον Έλληνα διαιτητή να δέχεται την πίεση για το αν θα τα πάει καλά στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Και όντως πήγε, το παιχνίδι κύλησε ομαλά, δεν μπορεί να πει κανείς τίποτε για την παρουσία του. Ξαφνικά ζητάνε πάλι λύση ξένων διαιτητών που δεν έχουν πολλά παραπάνω να δείξουν από τους Έλληνες που τώρα που τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν ντέρμπι τα πήγαν μια χαρά. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία στις ομάδες και να δώσουν ευκαιρίες στους Έλληνες διαιτητές να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ίσως καλύτερα και από τους ξένους».

Ποια ήταν η δυσκολότερη έδρα: «Η Τούμπα. Και με διαφορά. Έχω παίξει δύο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο Κύπελλο. Το ένα με τα ψάρια στον πάγκο των φιλοξενουμένων ενώ το άλλο ήταν κεκλεισμένων των θυρών και έπρεπε να ξεκινήσω οδικώς από Αθήνα, να μείνω κάπου που θα το ξέρω μόνο εγώ και να φτάσω με τη συμβολή της ΕΛ.ΑΣ. στο γήπεδο χωρίς να με αναγνωρίσει κανείς. Αυτά ήταν τα δύσκολα γιατί ήταν έξω από τις τέσσερις γραμμές. Μέσα σε αυτές μπορούσα να το ελέγξω λίγο καλύτερα. Σε κάποιες περιπτώσεις το κατάφερα, σε κάποιες λιγότερο, όμως νομίζω ότι το πρόσημο είναι θετικό».

Για τα συναισθήματά του όταν οριζόταν σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Η ιδιοσυγκρασία μου ήταν από την πρώτη φορά που είδα πολύ νέος σε σύγκριση με άλλους διαιτητές το όνομά μου στους ορισμούς που θα έπαιζα σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ήμουν γεμάτος χαρά και προσδοκία να τα πάω καλά. Χαιρόμουν παρόλο που μου δημιουργούσε συνήθως κάποιο πρόβλημα. Το άγχος μου ήταν μόνο να τα πάω καλά και να κάνω αυτό που ήξερα καλύτερα. Να αποδώσω δικαιοσύνη χωρίς να κάνω το μεγάλο λάθος. Νομίζω ότι σε όλα τα ντέρμπι απέφυγα το μεγάλο λάθος».

Για το αν δεχόταν τηλεφωνήματα πριν τα παιχνίδια: «Χτυπούσε το τηλέφωνο. Άλλοι έπαιρναν για καλή επιτυχία άλλοι για να μου πουν να προσέξω. Τα φιλτράρεις και όταν πας στο γήπεδο τα κλείνεις όλα και ξέρεις τι πρέπει να πας να κάνεις».

Για το αν μίλησε με μεγάλους παράγοντες ομάδων του ποδοσφαίρου: «Δε θα πω όχι. Το πώς θα μιλήσεις στον μεγαλοπαράγοντα με το πώς θα αποδώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, νομίζω ότι διαφέρει. Παρόλο που βρέθηκα και ακούστηκαν να μιλάω με παράγοντες στο παρελθόν, νομίζω ότι η απόδοσή μου στο γήπεδο αποστόμωνε όσους ήθελαν να με βλάψουν κάνοντας μου κακή κριτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X