Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν με κόσμο τα Final-8 του Europa και του Champions League

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν με κόσμο τα Final-8 του Europa και του Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσεφέριν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε κόσμο στις εξέδρες στα Final-8 του Europa και του Champions League.

Πολύ προσεκτικός ήταν στην τοποθέτηση του για κόσμο στις εξέδρες στα Final-8 του Europa και του Champions League, ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσεφέριν στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής:

«Αν έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση σήμερα, τότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε θεατές σε αυτές τις διοργανώσεις για φέτος. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα και θα επανεξετάσουμε την κατάσταση στις αρχές Ιουλίου. Μιλάμε για παιχνίδια που θα γίνουν σε δύο μήνες. Μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν. Θυμηθείτε πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα πριν από δύο μήνες. Επομένως, πρέπει να περιμένουμε και να είμαστε υπομονετικοί, μέχρι να πάρουμε την τελική απόφαση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X