ΑΕΚ: «Βλέπει» Σκορδίλη για σέντερ -Λύση και ο Γόντικας

ΑΕΚ: «Βλέπει» Σκορδίλη για σέντερ -Λύση και ο Γόντικας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ «χτίζει» το ρόστερ της επόμενης σεζόν και ο Γάιος Σκορδίλης εξετάζεται σοβαρά

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης σεζόν και στη θέση του σέντερ υπάρχει ήδη αποχωρήσεις με τον Γάιο Σκορδίλη να εξετάζεται σοβαρά.

Βασικός στόχος του Ηλία Παπαθεοδώρου και των συνεργατών του ενόψει της νέας χρονιάς είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, τόσο από πλευράς Ελλήνων όσο και από τους ξένους. Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης από ότι φαίνεται δεν θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο 26χρονος σέντερ που αποκτήθηκε από το Λαύριο το περασμένο καλοκαίρι δεν κατάφερε να βρει ρόλο στην Ένωση και όλα δείχνουν πως θα… κουνήσει μαντήλι αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ενώ, και ο Δημήτρης Μαυροειδής θα αποχωρήσει από την Ενωση επίσης.

Ετσι, για την θέση του συμπληρωματικού σέντερ, η Ενωση εξετάζει σοβαρά την υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη. Ο 33χρονος σέντερ που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Άρη, Ίκαρο Καλλιθέας, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Απόλλωνα Πάτρας, Φάρο Κερατσινίου είναι ένας από τους κορυφαίους διαθέσιμους ψηλούς στην ελληνική αγορά μετά την αποδέσμευσή του από το Περιστέρι. Τη σεζόν 2020/21 είχε 4.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 5.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 12:07 συμμετοχής σε 16 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στα υπόψιν την Ενωσης βρίσκεται και ο 26χρονος πρώην συμπαίκτης του Σκορδίλη στο Περιστέρι, Κώστας Γόντικας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X