ΑΕΚ: Στην ΠΑΕ Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κλωναρίδης για τα συμβόλαιά τους

ΑΕΚ: Στην ΠΑΕ Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κλωναρίδης για τα συμβόλαιά τους
Photo Credits: INTIME

Στα γραφεία της ΑΕΚ οι τρεις ποδοσφαιριστές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επόμενη μέρα κοιτάζει η ΑΕΚ αφήνοντας πίσω την υπόθεση του Ογκνιεν Βράνιες.

Ετσι, θέλει τώρα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τους τρεις παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε μερικές ημέρες. Ο λόγος για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νίκλας Χουλτ και Βίκτωρα Κλωναρίδη που στο τέλος Ιουνίου μένουν ελεύθεροι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr και οι τρεις θα βρεθούν εντός της ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι προκειμένου να συζητήσουν για την επέκταση του συμβολαίου τους αρχικά για ακόμα ένα μήνα, ως το τέλος Ιουλίου που τελειώνουν και οι υποχρεώσεις της Ενωσης. Φυσικά, οι συζητήσεις δεν θα περιορισθούν μόνο εκεί αφού συζήτηση θα υπάρξει και για το μέλλον τους. Τα δεδομένα για τον καθένα είναι φυσικά διαφορετικά.

Το ζήτημα Τσιγκρίνσκι

Η υπόθεση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει κάποιες ιδιαιτερότητας. Αυτό γιατί αν πραγματοποιήσει ακόμα 7 συμμετοχές και πιάσει τις 25, τότε το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτομάτως για ακόμα έναν χρόνο. Ως το τέλος της χρονιάς, μένουν τουλάχιστον 9 ακόμα αγώνες, ενώ αν η Ενωση προκριθεί στον τελικό τότε οι αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν θα υπάρχουν 10 αγώνες.

Οπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε προ ημερών μια πρώτη συζήτηση με την πλευρά του παίκτη για να παραμείνει ακόμη μία σεζόν. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που εκτιμούν πολύ στην ΠΑΕ και θα ήθελαν να βοηθήσει και από πόστο στην ομάδα μετά το φινάλε της καριέρας του. Ο ίδιος ο 33χρονος από πλευράς του πάντως θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί παραπάνω από ένα χρόνο ακόμη και θα έβλεπε με καλύτερο μάτι το 1+1.

Τάσεις φυγής ο Κλωναρίδης

Ο Βικτωρ Κλωναρίδης, λαμβάνει έντονο ενδιαφέρον από το ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός έχει… αδυναμία στον Κλωναρίδη καθώς είχαν καλή συνεργασία τόσο στην Ενωση, όσο και στον ΠΑΟ.

Βλέποντας πως στην ΑΕΚ δεν βρίσκει σταθερή θέση και ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι και το πιθανότερο σενάριο είναι να «χαιρετίσει» τον Δικέφαλο από το τέλος Ιουνίου κιόλας, όπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr.

Ανοικτό το θέμα Χουλτ

Το θέμα του Νίκλας Χουλτ για την ΑΕΚ φαίνεται να είναι πιο… ρευστό σε σχέση με τους άλλους δυο παίκτες. Αυτό γιατί δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση αναφορικά με το μέλλον του Σουηδού, ενώ εξετάζονται και άλλοι παίκτες για την θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X