«Δεν θα κάνω ανασχηματισμό τις επόμενες εβδομάδες», λέει ο Μητσοτάκης

Τέλος στα σενάρια για ανασχηματισμό έβαλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο. Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να κάνει ανασχηματισμό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με τον τρόπο αυτό ο κ.Μητσοτάκης έβαλε τέλος στο συναγερμό που είχε προκληθεί από χθες στο κυβερνητικό επιτελείο ιδιαίτερα μετά τη δήλωσή του σε δημοσιογράφους στο Ισραήλ για «διορθωτικές κινήσεις» στην κυβέρνηση. Παράλληλα, δίνει το σύνθημα να «σηκωθούν τα μολύβια» και να πάψει η αναταραχή από τη φημολογία και τα σενάρια για αλλαγές σε πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα.

Η σεναριολογία μάλιστα, ήταν τόσο έντονη τις προηγούμενες ώρες, ώστε να δημιουργείται η αίσθηση ότι ο ανασχηματισμός ήταν ζήτημα ωρών, στη λογική του να μην παρατείνεται η αναμονή και η συνακόλουθη «χαλάρωση» στο κυβερνητικό επιτελείο. Η αποστροφή του κ.Μητσοτάκη προς τους στενούς του συνεργάτες είναι «συνεπής» με όσα είπε στα Ιεροσόλυμα, ότι δηλαδή δεν προτίθεται να κάνει ανασχηματισμό, αλλά διορθωτικές κινήσεις, ενώ είχε προσθέσει ότι «τις αποφάσεις του τις παίρνει στο βουνό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X