Αντωνίου: «Οποιαδήποτε αλλαγή στον νόμο παραμονή των εκλογών της ΕΠΟ δείχνει σκοπιμότητα»

Αντωνίου: «Οποιαδήποτε αλλαγή στον νόμο παραμονή των εκλογών της ΕΠΟ δείχνει σκοπιμότητα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανάγκη διενέργειας εκλογών στην ΕΠΟ το καλοκαίρι εξήρε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Αντωνίου, κάνοντας λόγο για σκοπιμότητες, αναφορικά με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5: 

«Είπαμε να εκλεγεί η διοίκηση το καλοκαίρι για να μπορεί η διοίκηση να δημιουργήσει και να καταθέσει τους κανόνες για την επόμενη ημέρα. Δεν μπορεί να πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο. Καμία διοίκηση δεν θέλει να φύγει νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του. Δεν είχε λόγο να φύγει ο Γραμμένος νωρίτερα. Αυτοί που μίλησαν, είπαν για παράταση της θητείας. Δεν θέλαμε να φύγουμε, έγινε γιατί έπρεπε οι εκλογές να γίνουν στο ολυμπιακό έτος. Ξέραμε ότι ήμασταν διοίκηση τριετίας.

Δεν έχει λογική αυτό. Το να φτάνουμε να λένε κάποιοι ότι πρέπει να μείνουμε για ακόμη ένα χρόνο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση και να κάνουμε το σωστό. Το καλύτερο θα ήταν να γίνουν οι εκλογές τον Ιούλιο για να μπορεί η νέα διοίκηση να βάλει τους κανόνες για τη νέα ημέρα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών έχει αφεθεί στο νομό. Πότε το φθινόπωρο θα το προσδιορίσει το υπουργείο. Θα περιμένει την μελέτη των FIFA και UEFA και θα ορίσει το πότε θα γίνουν οι εκλογές.

Για να πάει καλά το ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να αλλάζει ο νόμος των εκλογών παραμονή των εκλογών. Οτιδήποτε και να γίνει δείχνει σκοπιμότητα. Εάν πάμε σε μια διαδικασία να ψηφίζουν όλες οι ομάδες. Η UEFA έδειξε ότι δεν προτίθεται να υπάρξει κάποια αλλαγή. Η Ελλάδα είναι στην εποπτεία των ομοσπονδιών και εάν κάποιος θέλει να αλλάξει το σύστημα θα πρέπει να είναι μακροπρόθεσμα αλλιώς θα δείχνει σκοπιμότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X