Το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ του enwsi.gr! (ΦΩΤΟ)

Το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ του enwsi.gr! (ΦΩΤΟ)

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο του enwsi.gr με την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr συνεχίζει τις καινοτομίες και από σήμερα κάθε μέρα θα σας παρουσιάζει το πρωτοσέλιδο της ημέρας, από τα… χεράκια μας!

Η νέα στήλη του enwsi.gr, το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ της ημέρας που ακουμπά στον παλμό της επικαιρότητας θα ήθελε να είχε διαφορετική εκκίνηση. Έστω και έτσι όμως, κάνουμε την αρχή λέγοντας οριστικό «αντίο» στον Ογκνιεν Βράνιες. Η ΑΕΚ τον έστειλε μια ώρα πιο γρήγορα στην… ευχή του Θεού.

Τέλος εποχής λοιπόν για τον Ογκνιεν Βράνιες. Για άλλους ήταν προδιαγεγραμμένη εξέλιξη, για άλλους έκπληξη μεγατόνων. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως αυτή η θορυβώδης σχέση της ΑΕΚ με τον Ογκνιεν Βράνιες φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Ο Βόσνιος άνοιξε την πόρτα της εξόδου πριν την ώρα του και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι από αυτή την ιστορία. Μοιραία, οι δρόμοι των δύο χώρισαν. Η ΑΕΚ ψάχνει το δικό της μέλλον και ο Βράνιες το δικό του.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του enwsi.gr:

Το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ του enwsi.gr! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X