Η απάντηση της ΑΕΚ στην Αντερλεχτ: «Γυρίζει ελεύθερος πίσω!»

Η απάντηση της ΑΕΚ στην Αντερλεχτ: «Γυρίζει ελεύθερος πίσω!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απάντησε με αιχμηρό τρόπο στην Αντερλεχτ για τον Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ογκνιεν Βράνιες ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αντερλεχτ.

Η Ενωση είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από την στάση τόσο του Βόσνιου στόπερ, όσο και από της ομάδας του Βελγίου στους χειρισμούς της υπόθεσης του δανεισμού του. Οπως το enwsi.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός από σήμερα είναι εκτός ΑΕΚ. Η βελγική ομάδα, ζήτησε την άμεση επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο Βέλγιο και η απάντηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στην Άντερλεχτ είναι ότι από τη στιγμή που επιμένει τόσο για να γυρίσει αρχές Ιουλίου, μπορεί να τον έχει από τώρα στην διάθεσή της.

Η απάντηση της ΑΕΚ στην Αντερλεχτ για τον Βράνιες

Συγκεκριμένα, στο email με το οποίο ο Δικέφαλος απάντησε στους «μωβ» εξέφρασαν την δυσαρέσκεια του συλλόγου για τη στάση της βελγικής ομάδας, και ειδικότερα το mail αυτό αναφέρει: «το δικό μας πιστεύω είναι ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα έπρεπε ενωμένες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή κρίση αλλά βλέπουμε ότι δεν το συμμερίζεστε.

Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την απόφαση σας και ως άμεση επιβεβαίωση αφήνουμε από τώρα ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει σε εσάς και να μπορέσει χωρίς πρόβλημα να μετάσχει στην προετοιμασία σας από την έναρξη της. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και εκφράζουμε την ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο θα βγει ακόμα πιο δυνατό από την κρίση της πανδημίας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X