Νέα... φάπα στον Ολυμπιακό, εκλογές στην ΕΠΟ το 2020!

Κινδυνεύει με έκπτωση από την αντιδημαρχία Πειραιά ο Μαρινάκης
Photo Credits: INTIME

Με ψήφους 55-8 εκλογές στην ΕΠΟ το 2020

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα… σφαλιάρα για τον Ολυμπιακό και το… μπλογκ του.

Με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκαν οι τροποποιήσεις για τη διενέργεια εκλογών στην ΕΠΟ εντός του 2020, παρά την προσπάθεια του Ολυμπιακού να τις “μπλοκάρει”.

Κανονικά το 2020 θα διενεργηθούν οι εκλογές στην ΕΠΟ για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Βάσει της τροποποίησης οι εκλογές θα πρέπει να διενεργηθούν μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα εκτός από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, αρνητικά ψήφισαν για την τροποποίηση στο καταστατικό της Ομοσπονδίας, ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι εκλογές φέτος, οι ΕΠΣ Πειραιά, Ηλείας, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου, όπως επίσης ο Άρης και η Λάρισα. Επίσης υπήρξαν τρία “λευκά” από Ατρόμητο, ΕΠΣ Κέρκυρας και ΕΠΣ Κεφαλληνίας.

Αντιθέτως «ναι» ψήφισαν στην τροποποίηση του καταστατικού οι ΕΠΣ: Ξάνθης, Αν.Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δ.Αττικής, Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Λευκάδας, Σερρών, Φθιώτιδας, Χαλκιδικής, Χίου, Τρικάλων και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου σάλας. Ακόμη οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Βόλος, ενώ υπήρξαν και τρεις απόντες, όπως αναφέρει το sdna.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X