«Ο Αντίλ Ραμί και η Πάμελα Άντερσον το... έκαναν 12 φορές τη μέρα!»

«Ο Αντίλ Ραμί και η Πάμελα Άντερσον το... έκαναν 12 φορές τη μέρα!»

Αποκαλύψεις από συμπαίκτη του Γάλλου αμυντικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιπεράτες αποκαλύψεις για το πόσο… καλά περνούσαν ο Αντίλ Ραμί και η Πάμελα Άντερσον την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Ο Αλεξάντρ Κοκόριν, συμπαίκτης του Γάλλου στη Σότσι υποστήριξε πως ο πρώην σύντροφος της Πάμελα Άντερσον τους μιλάει συχνά για όσα έζησε και έκανε μαζί της.

«Ο Ραμί μας έχει πει πολλά ενδιαφέροντα για την Άντσερον. Μας έχει πει, δηλαδή, ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ότι έκαναν έρωτα 12 φορές την ημέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Κοκόριν.

Ο 34χρονος Ραμί και η 52χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός χώρισαν το 2019 με την Άντερσον να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή για απιστία και να τον χαρακτηρίζει «ναρκισιστή» και «τέρας».

«Με εξαπάτησε, πίστευα ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα. Είμαι καταρρακωμένη που ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες, ότι ζούσε διπλή ζωή» είχε γράψει η Άντερσον στο instagram.

«Σε καμία περίπτωση δεν ζω διπλή ζωή, παραμένω απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους Σιντονί για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό» απάντησε ο Ραμί προσθέτοντας πως ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος και προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα. «Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι περισσότερο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X