ΑΕΚ: Νέα «βόμβα» με Μπάουερ στο χάντμπολ!

ΑΕΚ: Νέα «βόμβα» με Μπάουερ στο χάντμπολ!
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΚ με τον διεθνή Αυστριακό τερματοφύλακα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν «γίγαντα» κάτω από τα δοκάρια της παίρνει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Οπως αποκαλύπτει το enwsi.gr, μετά τον Λουίς Ρέινα η νέα «βόμβα» του Σταμάτη Παπασταμάτη ακούει στο όνομα του Τόμας Μπάουερ!

Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Αυστρίας θα υπερασπίζεται τη νέα χρονιά την εστία της πρωταθλήτριας Ελλάδος. Ο Μπάουερ είναι 34 χρονών  (24/01/1986) με  ύψος 1,90μ. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή που δυναμώνει αισθητά την ΑΕΚ και κάτω από τα δοκάρια όπου υπάρχει ήδη ο έμπειρος Μίλαν Κοσάνοβιτς.  Πρόκειται για την δεύτερη μεταγραφική κίνηση που ανακοινώνει επίσημα η ΑΕΚ ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ για την πρωταθλήτρια που είναι έτοιμη και αποφασισμένη όχι μόνο να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Ελλάδα αλλά και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο τη νέα σεζόν.

Ποιος είναι ο Μπάουερ που παίρνει η ΑΕΚ

Ο Τόμας Μπάουερ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της χώρας του, Aon Fivers Margareten, με την οποία αγωνίστηκε και στα ευρωπαϊκά σαλόνια από το 2005 έως το 2009. Από το 2009 έως το 2015, διέπρεψε στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τις φανέλες των TV Korschenbroich (2009-10), HSG FrankfurtRheinMain (2010-11), TV 1893 Neuhausen (2011-2013), TBV Lemgo (2013-2015), κατακτώντας με την Neuhausen το Πρωτάθλημα και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Την επόμενη τριετία αγωνίστηκε στη Γαλλία και τις Istres Ouest Provence, Pays d’Aix UC και Massy Essonne handball, για να μετακομίσει εν συνεχεία για λίγους μήνες στην ØIF Arendal και το σπουδαίο νορβηγικό πρωτάθλημα. Το 2018 πήρε μεταγραφή για την Porto, στην οποία και αγωνιζόταν μέχρι και φέτος, κατακτώντας το νταμπλ στην Πορτογαλία τη σεζόν 2018-19. Παράλληλα, με την πορτογαλική ομάδα αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το EHF Champions League. Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Αυστρίας, έχοντας να επιδείξει πάνω από 150 επίσημες συμμετοχές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X