Γαβριηλίδης: «Θα πιέσουμε για τελικό Κυπέλλου με κόσμο»

Γαβριηλίδης: «Θα πιέσουμε για τελικό Κυπέλλου με κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης τόνισε πως ο στόχος είναι να διεξαχθεί ο τελικός του θεσμού με παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ενδεχόμενο να γίνουν με κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών: «Η στάση της ΕΠΟ δεν μπορεί να πούμε ότι είναι θετική ή αρνητική γιατί είναι θέμα Πολιτείας. Θα είναι χαρά για όλους μας να γίνουν με κόσμο, αρκεί να είναι ασφαλές. Η Πολιτεία ακόμη δεν έχει ζητήσει την άποψή μας, αύριο θα τα συζητήσουμε από κοντά».

Για τους διαιτητές των ημιτελικών κυπέλλου: «Απ’ ότι ξέρω ένας λόγος που δεν θα υπήρχαν ξένοι ήταν το πρόβλημα της καραντίνας, γι’ αυτούς που θα ερχόταν από το εξωτερικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά βλέπουμε ότι, μέχρι στιγμής, τα παιχνίδια γίνονται μόνο με Έλληνες. Αν τυχόν και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση ξένων εγώ τι να πω; Θα το δει η επιτροπή διαιτησίας, είναι καθαρά θέμα δικό της».

Για την περίπτωση ο τελικός κυπέλλου να προηγηθεί του φινάλε των πλέι οφ: «Εδώ που ζούμε όλα είναι πιθανά. Σαν πάγια τακτική ήταν η χρονιά να κλείνει με τον τελικό κυπέλλου, όπως και στα τοπικά. Περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Super League για τις ημερομηνίες. Θα γίνουν οι ρεβάνς των ημιτελικών και μετά θα κριθεί».

Για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός με φιλάθλους: «Θα πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην το θέλει. Να υπάρχει ένα ποσοστό φιλάθλων, τουλάχιστον, που να χαρεί τον αγώνα. Το θέμα θα επανεξεταστεί μετά το ζευγάρι που θα βγει.

Αν είναι κεκλεισμένων ή όχι και αυτή θα είναι μία παράμετρος. Θα είναι πιο εύκολο με ζευγάρι ΠΑΟΚ – Άρης να διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο, αλλά πιο ασφαλής περίπτωση είναι το ΟΑΚΑ. Εγώ ξέρω ότι γίνονται έργα αυτή την στιγμή στο Καυταντζόγλειο. Θα γίνει μία επιλογή, η καλύτερη δυνατή. Υπάρχουν και άλλα γήπεδα στην Βόρεια Ελλάδα. Πάντως, άλλοι θα αποφασίσουν».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X