Χαρδαλιάς: «Όσοι έρχονται έως 30 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα κάνουν έλεγχο»

«Μπουγέλωσε» τον Χαρδαλιά Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για να υποδεχτεί παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης τους πρώτους επισκέπτες.

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία η πρώτη πτήση έφτασε από το Μόναχο. Ο υφυπουργός και ο δήμαρχος κατέβηκαν στην πίστα του αεροδρομίου, ενώ δύο πυροσβεστικά δημιούργησαν αψίδα νερού στο σημείο που ακινητοποιήθηκε το αεροσκάφος.

Οι έλεγχοι γίνονται κανονικά τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα, όπως επιβεβαίωσαν και οι επιβάτες.

Ο υφυπουργός δήλωσε: «Όλοι όσοι έρχονται μέχρι τις 30 Ιουνίου στο αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ θα κάνουν έλεγχο.»

Σήμερα 15/6, επίσης, θα οριστεί ξενοδοχείο καραντίνας, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς. «Σε κάθε περίπτωση έχουμε εναλλακτικές», τόνισε.

Στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνολικά για σήμερα 15/6 είχαν προγραμματιστεί 28 πτήσεις, με τις πρώτες 7 να έχουν ήδη αφιχθεί. Η πρώτη ήταν από τη Λάρνακα.

Παράλληλα άνοιξαν και τα χερσαία σύνορα με ουρές χιλιομέτρων να σχηματίζονται στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις «κόκκινες» χώρες οι επιβάτες θα περνούν από μοριακό έλεγχο και καραντίνα μιας ημέρας, ενώ από τις «πράσινες» χώρες θα περνούν από δειγματολογικό έλεγχο, χωρίς καραντίνα.

Πηγή: skai.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X