Ο Νεκτάριος Βιδάκης, νέος πρόεδρος στο ΟΑΚΑ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Άρης
Photo Credits: INTIME

Καθηγητής Πανεπιστημίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεκτάριος Βιδάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΑΚΑ, όπως ενημέρωσε σε ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το δελτίο τύπου της ΓΓΑ

«Με την υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ ΓΔΟΑ/ΔΥΑ/ΔΑΔΕΦ/ 282186/8124/1793/149/12-06-2020 (ΥΟΔΔ 428) απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για «Τροποποίηση της απόφασης διορισμού του Διοικητικού Συμβουλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Αθήνας “Σπύρος Λούης” (Ο.Α.Κ.Α)» ορίζεται ως τακτικός μέλος και Πρόεδρος για το υπόλοιπο της θητείας του Δ.Σ (ήτοι έως 12-09-2021) ο Βιδάκης Νεκτάριος του Μενελάου, Καθηγητής Πανεπιστημίου.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο κ. Βιδάκης Νεκτάριος είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός, τακτικός Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και Διευθυντής του εργαστηρίου Μηχανολογίας Ακριβείας, Αντίστροφης Μηχανικής και  Εμβιομηχανικής.

Έχει συγγράψει τρία βιβλία, ενώ έχει δημοσιεύσει πλέον των 110 ερευνητικών εργασιών σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Το ερευνητικό του έργο έχει αναγνωριστεί σε πλήθος ερευνητικών εργασιών τρίτων ερευνητών (περίπου 1.300 παραπομπές).

O Δρ. Νεκτάριος Βιδάκης έχει υπάρξει για δυο δεκαετίες επιστημονικός υπεύθυνος ή κύριος ερευνητής σε πλήθος ευρωπαϊκών ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων.

Επιπλέον, πέραν του ακαδημαϊκού του έργου, έχει μελετήσει και επιβλέψει την κατασκευή δεκάδων βιομηχανικών και ενεργειακών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα και έχει συσσωρεύσει πολυετή διοικητική εμπειρία μέσω της συμμετοχής του σε πλήθος Διοικητικών Συμβουλίων και Επιτροπών.

Υπήρξε, κατ’ επανάληψη, εκτελεστικό και μη εκτελεστικό μέλος των Διοικήσεων πολλών μεγάλων επιχειρήσεων. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ηράκλειο 2004.

Μιλά επαγγελματικά αγγλικά και γαλλικά, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X