Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με τον ΟΦΗ

Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν με τον ΟΦΗ

Βασίλης Μπάρκας: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Όμως όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, ήταν σε ετοιμότητα. Είχε δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που αντέδρασε σωστά και σταθερά. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, στο μοναδικό καλό σουτ του ΟΦΗ, ήταν στην σωστή θέση.

Μιχάλης Μπακάκης: Εξαιρετικό ματς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για τον διεθνή μπακ της ΑΕΚ. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα ο Χατζηγιοβάννης, έτσι και τώρα ο Σεμέντο, δεν φάνηκαν καθόλου στο παιχνίδι, καθώς τους πέρασε χειροπέδες. Ενώ έκανε τάκλιν σωτήριο στο 89’ και δεν επέτρεψε στον ΟΦΗ να μειώσει το σκορ.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, για πρώτη φορά μετά τις 2 Φλεβάρη και το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ήταν λογικό να περάσει αρκετό διάστημα μέσα στο ματς, που έψαχνε τα πατήματά του και ήταν σχετικά βαρύς. Όμως τον βοήθησε πολύ η κλάση και η ποιότητα του, για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Όγκνιεν Βράνιες: Με εξαίρεση δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, που για κάποιο λόγο καθυστέρησε να πάει πάνω στην μπάλα, γενικώς έκανε ένα καλό παιχνίδι. Κυρίως βγήκε κερδισμένος σχεδόν σ’ όλες τις προσωπικές μονομαχίες που έδωσε με τους επιθετικούς του ΟΦΗ.

Έλντερ Λόπες: Ο Πορτογάλος μπακ δεν ξεκίνησε καλά το ματς, καθώς παρότι έπαιρνε πρωτοβουλίες από την πλευρά του, δεν είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Όμως την στιγμή που έπρεπε, έκανε την κατάλληλη σέντρα στον Λιβάγια και έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση μια φάση την οποία διόρθωσε ο ίδιος, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Στο πρώτο ημίχρονο ο Σέρβος χαφ έδειχνε να προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του και τα γερά του πατήματα μέσα στο γήπεδο. Δεν ήταν καλός και αυτό δημιουργούσε αρκετά ζητήματα στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο και λόγω της αλλαγής του σχηματισμού, ανέβηκε πολύ και βοήθησε σημαντικά ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να κυριαρχήσει απόλυτα στο κέντρο και στο ματς.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Ματσάρα έκανε ο Πολωνός χαφ. Στο πρώτο ημίχρονο υποχρεώθηκε να κάνει σχεδόν μόνος του όλη την δουλειά στη μεσαία γραμμή, καθώς είχε ζητήματα ο Κρίστιτσιτς. Και όταν στο δεύτερο ο Σέρβος χαφ ανέβασε την απόδοσή του, ο Σιμάνσκι έκανε τα πάντα. Βοήθησε και στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά κυρίως στο δημιουργικό. Όπως και στο πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου, καθώς δεν άφησε παίκτη που να μην πρεσάρει και φάση που να μην κυνηγήσει.

Χρήστος Αλμπάνης: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα στην θέση του Βέρντε. Είχε διάθεση, προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά ήταν φανερό πως του έλλειπε ο ρυθμός. Υπήρχαν φορές που κράτησε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε την μπάλα και κάποιες άλλες που έκανε κακή επιλογή στην τελική προσπάθεια.

Πέτρος Μάνταλος: Από τους κορυφαίους παίκτες του γηπέδου. Σίγουρα ο κορυφαίος παίκτης στο πρώτο ημίχρονο, όπου τα έκανε όλα. Και όλες οι φάσεις που έκανε η ΑΕΚ, με εξαίρεση το γκολ του Λιβάγια, ήταν από τα πόδια του. Εξαιρετικές κινήσεις, εξαιρετικές εμπνεύσεις και ασταμάτητο τρέξιμο. Το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που είχε διαφορετικό ρόλο όταν άλλαξε ο σχηματισμός.

Μάρκο Λιβάγια: Ο κορυφαίος του γηπέδου με βάση την γλώσσα των… αριθμών. Έβαλε ένα γκολ, το δεύτερο συνεχόμενο σε ισάριθμα ματς και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ΑΕΚ. Επίσης είναι ο παίκτης που βγάζει εξαιρετική πάσα στον Βέρντε για να κάνει στη συνέχεια ο Ιταλός το 2-0. Και γενικώς σ’ όλο το ματς, ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του ΟΦΗ.

Νέλσον Ολιβέιρα: Εξαιρετικό παιχνίδι και από τον Πορτογάλο σέντερ φορ. Ήταν μέσα σ’ολες τις φάσεις, έκανε εξαιρετικές κινήσεις και έχασε και δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Φορ περιοχής, που έκανε πολύ καλή δουλειά στον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΚ στην γραμμή κρούσης.

Ντάνι Βέρντε: Αυτή την φορά ο Ιταλός εξτρέμ μπήκε ως αλλαγή. Και ήταν η κίνηση που «κλείδωσε» τη νίκη της ΑΕΚ. Ο Βέρντε πέτυχε μια γκολάρα για να κάνει το 2-0. Ενώ με την φρεσκάδα και την ταχύτητά του, βοήθησε πολύ ώστε να μην μπορέσει σε καμία στιγμή ο ΟΦΗ να βγει σωστά από το δικό του μισό του γηπέδου.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Ολιβέιρα. Το σκορ είχε γίνει ήδη 2-0 υπέρ της ΑΕΚ και πλέον το ζητούμενο ήταν η διαχείριση. Έτρεξε πολύ, κυνήγησε φάσεις, υπήρξαν δυο στιγμές που άπλωσε πολύ σωστά την επίθεση της ΑΕΚ, αλλά δεν του δόθηκε κάποια ευκαιρία για να εκτελέσει ο ίδιος.

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Η μια από τις δυο τελευταίες κινήσεις του Καρέρα, για να κάνει συντήρηση στα τελευταία λεπτά του ματς και να αλλάξει ξανά και τον σχηματισμό. Βοήθησε με την φρεσκάδα του.

Στράτος Σβάρνας: Ήταν και αυτός μια κίνηση των τελευταίων λεπτών, προκειμένου να πάρει η ομάδα φρεσκάδα και συνάμα να συντηρήσει αυτό το 2-0. Έτρεξε και έδωσε βοήθειες στον χρόνο που αγωνίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X