Η «μεταμόρφωση» του Λέον Γκορέτσκα

Η «μεταμόρφωση» του Λέον Γκορέτσκα
Photo Credits: INTIME

Ο 25χρονος έφτασε τα 3 τέρματα στα τελευταία έξι παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στη 8η συνεχόμενη «σαλατιέρα» είναι η Μπάγερν μετά και τη χθεσινή νίκη εναντίον της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο, με τον Λέον Γκορέτσκα να συνεχίζει στην εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται σκοράροντας το «χρυσό» γκολ!

Ο Γερμανός άσος των «βαυαρών» επιβεβαίωσε με το γκολ αυτό πως διανύει μία καταπληκτική περίοδο αφού μοιάζει «αναγεννημένος» από την ημέρα που έγινε το “restart” της Bundesliga!

Ο 25χρονος έφτασε τα 3 τέρματα στα τελευταία έξι παιχνίδια κερδίζοντας για 2η συνεχόμενη αγωνιστική τον τίτλο του πολυτιμότερου του παιχνιδιού, ανταποδίδοντας και στον Χάνσι Φλικ την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Μάλιστα οι αριθμοί επαληθεύουν τα λεγόμενα διότι ο Γκορέτσα τόσα γκολ είχε στα προηγούμενα 15 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Σίγουρα ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν θα νιώθει ικανοποιημένος με την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιριστή του, ενόψει και της συνέχειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X