ΑΕΚ: Στο εσωτερικό του νέου γηπέδου στα Ανω Λιόσια (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ σύντομα θα έχει το δικό της «σπίτι»

Η ΑΕΚ σύντομα θα έχει το δικό της «σπίτι». Το κλειστό γήπεδο των Λιοσίων, θα είναι το μέρος στο οποίο θα στεγαστεί το παρόν και το μέλλον των «κιτρινόμαυρων», αλλάζοντας το σκηνικό στο ελληνικό μπάσκετ, σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό που απομένει, είναι να πέσουν οι υπογραφές, οι οποίες θα επικυρώσουν την μετακόμιση της ΑΕΚ στην περιοχή των Λιοσίων, για να δημιουργήσει εκεί μια «κιτρινόμαυρη Πολιτεία«, στην οποία δεν θα δίνει έμφαση μόνο στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά μέσα από την δημιουργία θεματικών πάρκων και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων θα προσφέρει κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού.

Εντός της εβδομάδας οι υπογραφές

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό μια υπόθεση που κράτησε κάτι παραπάνω από 18 μήνες, από την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για να κάνει δικό της το κλειστό. Όμως στο τέλος αποτέλεσε μια ακόμα μεγάλη δικαίωση για την Ένωση και τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Το sdna, βρέθηκε στον τόπο που θα «στεγάσει» η ΑΕΚ παρουσιάζοντας υλικό από τους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου, αλλά και από την κεντρική σάλα, η οποία θα αλλάξει πλήρως μορφή από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα πάρει η ΑΕΚ το γήπεδο υπό την ιδιοκτησία της.

Η μετακόμιση της ΑΕΚ στην περιοχή των Λιοσίων, όπως είναι λογικό, έχει αλλάξει την κατάσταση στον Δήμο Φυλής. Η τοπική κοινότητα από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί υπέρ της μετακόμισης της Ένωσης στο γήπεδο, καθώς η παρουσία της ομάδας θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή, κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς, από την πρώτη στιγμή.

 Η περιοχή παίρνει κιτρινόμαυρο χρώμα

Περιμετρικά του γηπέδου σταδιακά το κίτρινο και το μαύρο χρώμα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο αισθητά. Κάτι που αναμένεται να συμβεί σε πολύ πιο έντονο βαθμό με την -οριστική- μετακόμιση της ΑΕΚ στο κλειστό. Άλλωστε, για την περιοχή των Λιοσίων είναι πολύ σημαντική η παρουσία μιας ομάδας με μεγάλη βάση οπαδών, όπως είναι οι «κιτρινόμαυροι», με τους ιθύνοντες την ομάδα να περιμένουν ακόμα πιο μαζική στήριξη από τους φιλάθλους των γύρω περιοχών.

Περιμετρικά του γηπέδου αναμένεται να αλλάξουν αρκετά πράγματα, με την δημιουργία θεματικών πάρκων να δεσπόζει. Παράλληλα αναμένεται να καθαριστεί πλήρως ο χώρος και να γίνει λίφτινγκ, αλλάζοντας μορφή σε σημαντικό βαθμό. Βεβαίως, λόγω της στασιμότητας των τελευταίων μηνών τα έργα αυτά θα παίρνουν μια μικρή παράταση.

Όσον αφορά την κατάσταση εντος του κλειστού, παρά τις προπονήσεις που γίνονταν, σε αθλήματα όπως η πάλη, το τζούντο κλπ, πολλοί χώροι του γηπέδου ήταν ανεκμετάλλευτοι και ήταν -σχεδόν- παρατημένοι. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ που έχουν κάνει δεκάδες αυτοψίες στο γήπεδο έχουν μεριμνήσει και για το θέμα αυτό, ώστε να υπάρξει αξιοποίηση ακόμα και του τελευταίου διαθέσιμου χώρου του γηπέδου.

Δείτε φωτογραφίες μέσα και έξω από το γήπεδο των Ανω Λιοσίων

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X