Θέλει τον Ρούμπεν Νέβες η Λίβερπουλ

Θέλει τον Ρούμπεν Νέβες η Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστή η εκτίμηση που τρέφουν ο Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ για τον Ανταμά Τραορέ, αλλά ο Ισπανός με καταγωγή από το Μάλι εξτρέμ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Γουλβς που απασχολεί τους Κόκκινους.

Ο Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση με την δουλειά του στην μεσαία γραμμή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας της Λίβερπουλ για τα χαφ.

Ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ δεν έχει ακόμα ανανεώσει (το συμβόλαιο του λήγει το 2021), ο Ναμπί Κεϊτά δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί και ο 23χρονος Πορτογάλος, παρ’ ότι κοστολογείται στα 55 εκατομμύρια ευρώ, αρέσει πολύ στον Γερμανό τεχνικό.

Για την… χρηματοδότηση της πιθανής απόκτησης του, η Λίβερπουλ ενδέχεται να παραχωρήσει παίκτες όπως οι Τσερντάν Σακίρι, Ντιβόκ Οριγκί, Ντέγιαν Λόβρεν και Μάρκο Γκρούγιτς, οι οποίοι βρίσκονται στην… πόρτα εξόδου του «Άνφιλντ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X