Βιδάλ: «Ισως φύγω από την Μπαρτσελόνα αν δεν είμαι πλέον σημαντικός»

Βιδάλ: «Ισως φύγω από την Μπαρτσελόνα αν δεν είμαι πλέον σημαντικός»
Photo Credits: INTIME

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, άφησε ο Αρτούρο Βιδάλ, τονίζοντας πως εάν δεν αισθάνεται σημαντικός στο ρόστερ, τότε δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα».

Το όνομα του Αρτούρο Βιδάλ, εξακολουθεί να συνδέεται με την Ιντερ και ο ίδιος όπως αποκάλυψε πρόσφατα, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να πει «αντίο» στο τέλος της σεζόν, στην Μπαρτσελόνα. Επίσης, δεν μπόρεσε να κρύψει την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει, για τον τεχνικό των «νερατζούρι», Αντόνιο Κόντε.

«Είμαι 33 χρονών, αλλά κάνω κάθε μέρα προπονήσεις. Αισθάνομαι καλύτερα και νιώθω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο για τρεις ή τέσσερις ακόμη σεζόν», είπε αρχικά στο El Periodico για να συνεχίσει.

«Έχουμε δύο ακόμη μήνες για το τέλος της σεζόν. Είμαι χαρούμενος εδώ αλλά θέλω να νιώθω σημαντικός για την ομάδα. Αν όχι, θα πρέπει να ψάξω κάτι άλλο στην καριέρα μου. Μου αρέσει να παίζω, δεν εννοώ σε όλα τα παιχνίδια, αλλά τα πιο δύσκολα και τα πιο σημαντικά για να κερδίζεις τρόπαια».

Οσο για τον Αντόνιο Κό​ντε τόνισε: «Έχουμε μια εξαιρετική σχέση, ξέρει ότι μπορεί να με εμπιστευτεί.. Δεν μπορώ να σκέφτομαι την μεταγραφική περίοδο, κάθε φορά που υπάρχει μια φήμη για εμένα, διαφορετικά θα τρελαινόμουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X