Οι ομάδες-μέτοχοι της Euroleague απαντούν: «Οι αβάσιμες συκοφαντίες Γιαννακόπουλου δεν θα γίνουν δεκτές»

Οι ομάδες-μέτοχοι της Euroleague απαντούν: «Οι αβάσιμες συκοφαντίες Γιαννακόπουλου δεν θα γίνουν δεκτές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι υπόλοιπες 10 ομάδες με εγγυημένη συμβόλαιο με κοινή ανακοίνωση έδειξαν πως τον θέλουν στην Euroleague, αλλά αν συνεχίσει τη δυσφήμιση της διοργάνωσης θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Επίσης τονίζουν πως δεν θα ανεχθούν στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές που υποβαθμίζουν τον κύρος της διοργάνωσης, όπως αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Όλες οι ομάδες εκφράζουν την επιθυμία τους να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στο δρόμο της Euroleague γιατί είναι μία ομάδα – αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης εδώ και 19 χρόνια. Ωστόσο, oι επαναλαμβανόμενες και αβάσιμες συκοφαντίες από τον κ. Γιαννακόπουλο δεν θα γίνουν ανεκτές. Οι ομάδες θα προβούν σε κάθε ενέργεια που θεωρούν απαραίτητη, ώστε να προστατεύσουν τη φήμη της διοργάνωσης και να βεβαιώσουν ότι οι ομάδες συμμορφώνονται με κάθε υποχρεώση που έχουν ως μέλη του συνόλου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι 10 ομάδες, πλην του Παναθηναϊκού, με άδεια τύπου Α είναι οι Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης και Ζαλγκίρις.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως για να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρών της ρήτρας ή να υπάρχει η συναίνεση των υπόλοιπων μετόχων, η οποία προφανώς δεν υπάρχει, όπως φάνηκε και από τη σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X