Μένει στη Χάμαρμπι μέχρι να... φύγει ο Τάνκοβιτς -Στο κόλπο πάντα η ΑΕΚ

Μένει στη Χάμαρμπι μέχρι να... φύγει ο Τάνκοβιτς -Στο κόλπο πάντα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι Σουηδοί γράφουν πως η ΑΕΚ είναι σε θέση οδηγού για την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραμένει πάντα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ με την Ενωση, να κάνει νέα προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΑΕΚ θα κάνει ακόμα μια μια προσπάθεια τον Σουηδό εξτρέμ για να διαπιστώσει που κυμαίνονται οι απαντήσεις του και αν αυτές είναι σε λογικό πλαίσιο, το deal θα προχωρήσει.

Ο 25χρονος άσος, που μένει ελεύθερος από την Χάμαρμπι, ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό την ΑΕΚ. Τα στοιχεία του αρέσουν στους ανθρώπους του «δικεφάλου» και πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου στην Χάμαρμπι ο Τάνκοβιτς -Η ΑΕΚ σε θέση οδηγού για την απόκτησή του

Σύμφωνα με το σουηδικό μέσο fotbollskanalen, το μέλλον του Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραμένει ανοικτό και τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο. Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι διευκρίνισε μάλιστα ότι το συμβόλαιό του δεν τελειώνει τον Ιούνιο, αλλά στο τέλος του Ιουλίου. Ετσι, με την επανέναρξη της δράσης στη χώρα, ο Σουηδός εξτρέμ θα παίξει τουλάχιστον 8-9 παιχνίδια ακόμα με την φανέλα των «πράσινων».

«Αφού τον κυνήγησαν Φέγενορντ και Μπεσίκτας, η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του με το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου να παραμένει μεγάλο», ανέφερε χαρακτηριστικά το σουηδικό μέσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X